Dinarpromenade 20 1060SH Amsterdam, De Aker Oost

Bewaar object

Omschrijving

Een lichte en sfeervolle beneden maisonnette (ca. 63 m2) met een terras op het westen en een slaapkamer op de verdieping. Geheel voorzien van een laminaatvloer, netjes afgewerkte wanden en een keuken met inbouwapparatuur. De woning is gelegen aan groenvoorziening, om de hoek van de Marksingel en de Pesetalaan, in de gewilde wijk De Aker.

Woonwijk De Aker wordt gewaardeerd als een sociaal veilige en rustige buurt. De vele groenvoorzieningen en speelmogelijkheden maken het een populaire woonbestemming voor ouders met kinderen. Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer e.d. zijn in de buurt aanwezig. Voor uw boodschappen kunt u terecht bij het op loopafstand gelegen winkelcentrum De Dukaat. Hier treft u vele winkels aan waaronder een Jumbo supermarkt met slijterij, bakker, slager, fietsenwinkel, kinderdagverblijf en een gezondheidscentrum met apotheek. Tevens treft u op loopafstand de tramhalte voor lijn 1 aan, welke u in ca. 25 minuten naar hartje Centrum brengt. RecreŽren kunt u aan de rand van het Nieuwe Meer, Amsterdamse Bos en de Sloterplas.

De globale indeling is als volgt:
Entree, hal met garderoberuimte en de meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de open keuken en de woonkamer. De keuken, die aan de achterzijde van de woning is gesitueerd, is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder; een 4-pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Via een openslaande deur is het zonnige balkon op het westen te bereiken. Vanaf het balkon kunt u genieten van een prachtig uitzicht op water en groen.

De lichte en ruimtelijke woonkamer is afgewerkt met een nette laminaatvloer en strak afgewerkte wanden. Middels de trap bereikt u de eerste verdieping. Hier treft u de slaapkamer en de ruime badkamer aan. De badkamer is voorzien van een tegelwand en is uitgerust met een inloopdouche, wastafel met spiegel en het toilet.
De slaapkamer biedt tevens een prachtig uitzicht over het water en is ook voorzien van strak afgewerkte wanden.

Kortom, een sfeervolle en ruime woning met een zonnig balkon en gelegen in een kindvriendelijke buurt.

Bijzonderheden:

- Energielabel B.
- Bouwjaar: 1998.
- Woonoppervlakte: ca. 63 m2.
- 1 slaapkamer.
- Een ruim balkon met prachtig uitzicht.
- Cv-ketel: Intergas 2013
- Erfpacht, canon afgekocht t/m 31-12-2046
- Veel voorzieningen in de buurt.
- Oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-12-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
63 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Middelveldsche Akerpolder

De Middelveldsche Akerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West aan de westzijde van Amsterdam en is een van de drooggelegde polders waaruit de stad bestaat. Deze polder behoorde, net als de Sloter/Riekerpolder en Hoofdweg en omstreken, tot 1921 tot de gemeente Sloten. In 1921 werd deze gemeente door Amsterdam geannexeerd en sindsdien behoren deze wijken dus Amsterdam toe.
De Middelveldsche Akerpolder: van polder tot stad
Het gebied was van oorsprong veenweide en lag tussen de Osdorperweg en het Haarlemmermeer.In de 19e eeuw werd het gebied ingepolderd en uitgeveend om het als tuinbouwgrond te kunnen gebruiken. De molen die al het werk voor de drooglegging verzette, de Akermolen, staat sinds hij in onbruik raakte in 1921 als molenstomp langs de Ringvaart. Sinds enkele jaren is deze in gebruik als theehuis. In de jaren zestig van vorige eeuw werd begonnen met het bebouwen van de polder; het begon met het meest westelijke deel van Tuinstad Osdorp, gevolgd door De Aker in de jaren tachtig. Pas zeer recent, in 2004, werd de wijk De Aker voltooid en was de Middelveldsche Akerpolder volledig volgebouwd. In 2017 had de polder bijna 15.000 inwoners.

Kaart Dinarpromenade 20 1060SH Amsterdam, De Aker Oost

naar Dinarpromenade 20 1060SH Amsterdam, De Aker Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand