Vorige | Volgende

Discreet

€ 840.000 

Bewaar object

Omschrijving

Unieke vrijstaande villa aan de voet van de dijk!
Koopsom vanaf 830.000,- v.o.n.
 • met inpandige garage en oprit met 2 parkeerplaatsen
 • met een woonoppervlakte van circa 247 m (exclusief garage)
 • met mogelijkheid voor slaapkamer n badkamer op de begane grond
 • met een dakterras van 48 m
Woningtype C is een vrijstaande villa met garage. De villa heeft een woonoppervlakte van circa 247 m. Voor de garage heeft u een ruime plaats om uw autos te parkeren. De villas zijn gelegen op kavels van 458 m en 476 m aan een autoluwe straat.

De ruime entree van circa 16 m op de begane grond is voorzien van een open trap naar de 1e verdieping, toiletruimte, meterkast en nis voor de garderobe. Tevens kunt u vanuit de hal de slaapkamer en badkamer op de begane grond bereiken. Uiteraard is deze woning qua indeling nog aan te passen naar uw woonwensen. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om van de slaapkamer op de begane grond een werkkamer of praktijkruimte te maken. Ook is de woning nog uit te breiden met bijvoorbeeld een aanbouw aan de achtergevel. Wonen aan de voorzijde en koken aan de achterzijde? Aan u de keuze.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers van circa 15, 19 en 20 m. De zeer ruime badkamer biedt voldoende ruimte voor een 2e toilet (indien gewenst seperaat), ligbad, douche en wastafelmeubels.

De tweede verdieping telt 2 slaapkamers van circa 11 en 13 m waarvan er 1 zeer geschikt is al werk/studeerkamer met toegang tot het dakterras van 48 m. Ook behoort tot de mogelijkheden om op deze verdieping een extra badkamer te realiseren. In overleg met de aannemer zou er ook een mogelijkheid zijn om de verblijfsruimte op de 2e verdieping te vergroten. Hierbij verkleint het dakterras.

Keuken, toilet en badkamer worden casco opgeleverd wat u de volledig vrijheid geeft om hierin keuzes te maken.

Van het type C is reeds 1 villa in aanbouw. Samen met de aannemer kunt u nog beslissen om de woning te laten uitbouwen of om bijvoorbeeld de indeling naar uw wens aan te laten passen. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-01-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaand
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
247 m²
Perceeloppervlakte
476 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Brockhoff Nieuwbouwmakelaars B.V.
  0205437373
  Nieuwbouw@Brockhoff.nl
  http://www.brockhoff.nl