Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Dolingadreef 201 1102WT Amsterdam, Venserpolder Oost

Koopsom € 149.500 

Bewaar object

Omschrijving

Kant-en-klaar 2-kamer starters appartement op de bovenste verdieping!

Dit moderne en lichte 2-kamer appartement is gelegen in het groenste stadsdeel van Amsterdam op de vierde verdieping van een verzorgd appartementencomplex. De ligging van het appartement is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. Zo bevindt zich op loopafstand de Campus Diemen Zuid. Hier is een gezellig centrum gekomen met een Fitness & Health Centrum, basketbalveld, tennisbaan, winkels, detailhandel, restaurants en bars. In de nabije omgeving bevindt zich verder het Nelson Mandelapark, winkelcentrum Amsterdamse Poort voor uw dagelijkse boodschappen, Woonboulevard Villa Arena, bioscoop Pathι Arena, AFAS Live en de Ziggo Dome. Daarnaast liggen op gepaste afstand het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas, diverse lage- en hoge scholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC). De bereikbaarheid is uitstekend met in de nabije omgeving diverse uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10). Voor wat betreft het openbaar vervoer ligt op 5 minuten loopafstand het metrostation Venserpolder waar lijn 53 je in ca. 10 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt. Ook metro- en treinstation Bijlmer ArenA, Strandvliet en Duivendrecht liggen in de directe omgeving. Met de trein ben je binnen ca. 15 minuten op Schiphol, Utrecht of Amsterdam Centraal.

Globale indruk:
Dit leuke en speelse 2-kamer appartement is gelegen op de bovenste verdieping van het appartementencomplex. De woning is netjes onderhouden en voorzien van een laminaat, die is doorgelegd in de gehele woning. De woonkamer kenmerkt zich door de vele lichtinval door de grote raampartijen. De moderne, dichte keuken van 2013 is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 4- pits gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, koelkast en vriezer. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting, CV ketel van Intergas (2014) en de keuken biedt de keuken toegang tot het franse balkon. In 2016 is de volledig betegelde badkamer gemoderniseerd en voorzien van een moderne wastafel met meubel, een inloopdouche met regen en handdouche, staand toilet en een designradiator. Het appartement is verder voorzien van een royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning.
Tot slot is er een gemeenschappelijke berging gelegen in de onderbouw van het complex.

Samenvattend: een heerlijk appartement dat je zo kunt betrekken!!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar ca. 1984
• Woonoppervlakte ca. 50m2
• Servicekosten € 90,43 per maand
• Erfpacht afgekocht t/m 31-01-2035
• In 2016 is de moderne badkamer vernieuwd
• Cv-ketel van Intergas (2014)
• De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
• Gemeenschappelijke berging in de onderbouw
• Actieve en financieel gezonde VvE
• Er zijn voldoende openbare parkeervoorzieningen aanwezig. Vanaf 01-04-2018 wordt dit blauwe zone. Bewoners kunnen een ontheffing aanvragen voor de blauwe zone. De kosten hiervoor bedragen € 110,- voor 2 jaar
• Perfect gelegen, alle voorzieningen binnen handbereik
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-02-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Dolingadreef 201 1102WT Amsterdam, Venserpolder Oost

naar Dolingadreef 201 1102WT Amsterdam, Venserpolder Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand