Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Dorpsstraat 15 b 3749AC Lage Vuursche, Lage Vuursche

Koopsom € 1.149.000 v.o.n.

Bewaar object
Bouwjaar
2018
Woonoppervlakte
179 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

DE OUDE SMIDSE - PENTHOUSE

Met het penthouse krijgt u de beschikking over de bovenste verdieping van het complex. De gezamenlijke entree van het penthouse en de maisonnette is voorzien van een lift. Het vloeroppervlak van het penthouse bedraagt bijna 180 m met een dakterras van bijna 30 m en een looppad naar het "Koetshuis". Optioneel is het mogelijk de beschikking te verkrijgen over een dubbele garagebox met verdieping aan de achterzijde van het complex in het "Koetshuis".

KENMERKEN
Bouwwijze: traditioneel gebouwd en pannengedekt
Woonoppervlakte: ca. 179 m
Dakterras/balkon: ca. 28 m
Dubbele garage: ca. 32,5 m
Berging: ca. 18 m

INDELING
Entree, hal, lift, toilet, woonkamer/keuken, slaapkamer met badkamer, tweede slaapkamer met badkamer en inloopkast

U bepaalt.
Wonen in De Oude Smidse is uniek omdat het de bescherming en het comfort van een goed beveiligd penthouse combineert met de ruimte en het landelijke karakter van de omliggende omgeving. De basisafwerking en de basisindeling zijn van het hoogste niveau. Een aantrekkelijk voorrecht is dat u persoonlijk de indeling van uw woning kunt bepalen. De woningen worden casco geleverd. In overleg met de architect of uw eigen binnenhuisarchitect kan er invulling gegeven worden aan uw wensen. Op de plattegronden zijn de bouwmuren aangegeven die constructief niet verplaatst kunnen worden. Eventuele doorbraken in deze wanden kunnen besproken worden in een vroeg stadium voor aanvang van de bouw. Ook bestaat de mogelijkheid om twee of drie woningen samen te voegen tot n woning. De architect en aannemer zullen uw wensen verder uitwerken.

Kortom: De Oude Smidse is zonder zorgen wonen op topniveau op n van de mooiste locaties in het groene hart in Nederland.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij spreken graag alle mogelijkheden en details met u door en beantwoorden met veel plezier uw vragen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Penthouse
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
179 m²
Externe bergruimte
51 m²
Inhoud
375 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's