Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Driehoekstraat 26 1 1015GL Amsterdam, Driehoekbuurt

Huurprijs € 1.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Fraaie kantoorruimte van ca. 80m gelegen op de eerste verdieping in een bijzonder stukje van de Jordaan. Tevens bestaat de mogelijkheid om de ruimte op de tweede verdieping erbij te huren.

INDELING
Entree/ hal, toiletruimte aan de kantoorkamer aan de voorzijde, L-vormige kantoorruimte met deur naar het platte dak.

OMGEVING
De kantoor c.q. bedrijfsruimte ligt in de Driehoekstraat, in het oudste en tevens meest bijzondere stukje van de Jordaan. De Driehoekstraat wordt gevormd door de Lijnbaansgracht, de Brouwersgracht en de Palmgracht. De locatie is ideaal en is rustig gelegen in de bruisende Jordaan met zijn tal van winkels en restaurants. De Noordermarkt, de Haarlemmerdijk, de Haarlemmerstraat en de Westerstraat bevinden zich allemaal op loopafstand.

BEREIKBAARHEID
De ruimte is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Verschillende tram- (lijn 3 en 10) en diverse buslijnen (Haarlemmerplein) bevinden zich op loopafstand. Met 5 fietsminuten bereik je Amsterdam Centraal waar zich velen trein-, metro-, tram- en busverbindingen bevinden. Met de auto zit je zo op de S100 en S103.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

BTW
Over de huurprijs wordt GEEN omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst n jaar na huuringangsdatum, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2006 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur.

HUURTERMIJN
Standaard gaan wij uit van 5 jaar met een mogelijke verlenging van nogmaals 5 jaar.

HUURCONTRACT
Op basis van standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

VOORBEHOUD
Goedkeuring eigenaar

AANVAARDING
In overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-03-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1947

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is n van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Kaart Driehoekstraat 26 1 1015GL Amsterdam, Driehoekbuurt

naar Driehoekstraat 26 1 1015GL Amsterdam, Driehoekbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand