Eastonstraat 70 1068JB Amsterdam, Osdorp Zuidoost

Bewaar object

Omschrijving

EEN RUSTIG GELEGEN, RUIM EN ZEER LICHT DRIEKAMER APPARTEMENT GELEGEN OP DE ZEVENDE VERDIEPING EN TEVENS BOVENSTE VERDIEPING VAN HET COMPLEX, MET EEN FANTASTISCH UITZICHT OVER HET BESCHERMDE NATUURGEBIED DE WIEDIJK EN DE SLOTERPLAS.

Indeling:
Centraal en besloten entree met bellentableau en brievenbussen en via de lift of trap bereikt u de zevende verdieping. Het appartement is de één na laatste woning op de galerij, hierdoor heeft u weinig loop voor uw woning langs.
Entree tot het appartement, met aan de voorzijde de dichte keuken en mooi uitzicht over de Sloterplas. Berging met wasmachine aansluiting. Ruime badkamer die voorzien is van een luxe douche met verschillende sproei-standen, toilet, wastafel met meubel en betegeld is met een lichte tegel.
Zeer ruime en lichte woonkamer met grote raampartijen op het zuiden en uitzicht op groen. De twee ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom beschikt over een grote inbouwkast, zijn gelegen aan de voorzijde van het appartement. Tevens heeft u de beschikking over een ruime berging in de onderbouw.
Het appartement maakt deel uit van een net appartementscomplex genaamd; 'Sloterplas I' dat professioneel beheerd wordt.

Ligging:
Het appartement is gelegen in stadsdeel Nieuw West aan de Sloterplas.
In de directe omgeving zijn alle voorzieningen aanwezig, zo is op loopafstand gelegen het Osdorpplein en Sierplein voor de dagelijkse boodschappen, theater de Meervaart, scholen, gezellig restaurants en een park met pierenbadje en speeltoestellen voor de kids. Om de hoek van het appartementencomplex is gelegen de tramhalte (tramlijn 1 en 17) die u in 2 minuten naar station Lelylaan brengt en in 15 minuten naar het Centrum van Amsterdam. Tevens is het appartement ook goed bereikbaar met het eigen vervoer via de Ring A10. Doordat de woning gelegen is aan het Sloterplas en Sloterpark is er onder de sportliefhebbers genoeg te doen, zoals het 6km rondje om de Sloterplas.

Bijzonderheden:
- Zeer ruime woonkamer
- Gelegen op erfpachtgrond, canon bedraagt € 93,47 per jaar
- Berging in de onderbouw
- Servicekosten bedragen € 244,74 per maand incl. stookkosten
- Gezonde VvE dat professioneel wordt beheerd
- Nette badkamer
- Woonoppervlak 84m2
- Bouwjaar 1962
- Gelegen op de bovenste verdieping van het complex
- Weinig loop langs de woning
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-02-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Osdorp-Oost

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen én veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.

Kaart Eastonstraat 70 1068JB Amsterdam, Osdorp Zuidoost

naar Eastonstraat 70 1068JB Amsterdam, Osdorp Zuidoost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand