Eerste Goudsbloemdwarsstraat 14 III 1015JW Amsterdam, Driehoekbuurt

Huurprijs € 1.700 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Volledig gerenoveerd en luxe gemeubileerd 2 -kamer appartement.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping . Het heeft een open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur en een kleine bar . De keuken is gelegen in het midden van het appartement .
Naast de keuken is een gang die leidt naar de slaapkamer . Halverwege vindt u de badkamer welke is voorzien van een ligbad , aparte douche, wastafel en toilet.

Het appartement is gelegen in het midden van de Jordaan , die beroemd is om alle leuke bars , restaurants en winkeltjes.

Completely renovated and luxury furnished 2-room apartment.

Lay-out:
The apartment is situated on the top floor. It has an open plan kitchen with all the necessary built in appliances and a little bar. The kitchen is situated in the middle of the apartment.
Beside the kitchen is a hallway that leads you to the bedroom. Halfway you’ll find the bathroom which is equipped with a bathtub, separate shower, wash basin and a toilet.

The apartment is situated in the middle of the Jordaan area, which is famous for all the nice bars, restaurants and little shops.

Call or email our office for an appointment!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Kaart Eerste Goudsbloemdwarsstraat 14 III 1015JW Amsterdam, Driehoekbuurt

naar Eerste Goudsbloemdwarsstraat 14 III 1015JW Amsterdam, Driehoekbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand