Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Egelantiersgracht 648 1015RS Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid

Bewaar object

Omschrijving

(English below)
Prachtig gelegen 2-kamerappartement met maar liefst 5 ramen uitzicht over de Lijnbaansgracht en gelegen op eigen grond!

Het appartement is gelegen op de derde verdieping van een solide complex, gebouwd rond 1973. Een top plek in de Amsterdamse Jordaan.
De woning is eenvoudig ingericht, met een open keuken zonder inbouwapparatuur en een badkamer voorzien van douchecel, wastafel, WC en wasmachine-aansluiting. De slaapkamer is lekker ruim en op de begane grond bevindt zich een privé berging van ca. 4 m2. Verder voorzien van draai-kiepramen met dubbelglas.

DE BUURT
De Egelantiersgracht is een rustige gracht, midden in de Jordaan en nabij alle geneugten die deze populaire buurt te bieden heeft. Talloze winkels en horecagelegenheden zijn op loopafstand te vinden evenals de Linden- en Noordermarkt waar u terecht kunt voor uw boodschappen. De haltes van tramlijnen 3 en 10 liggen op korte loopafstand, aan de Marnixstraat.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het betreft de Vereniging van Eigenaars "Egelantiersgracht 620-670 + Lijnbaansgracht 87" te Amsterdam. Een actieve VVE met o.a een Meerjaren Onderhouds Begroting en een gezonde financiële huishouding. De servicekosten bedragen thans € 170,- (incl. 60 euro voorschot stookkosten) per maand.

DETAILS:
- Ca. 48,5 m2 woonoppervlak, conform NEN2580 norm (meetrapport beschikbaar)
- Gelegen op een toplocatie, hartje centrum;
- Eigen grond (geen sprake van erfpacht);
- Separate berging op de begane grond;
- WOZ waarde: 330.000 euro (2018)
- Ouderdomsclausule van toepassing.
- Blokverwarming
- Oplevering in overleg

***

Beautifully located 1- bedroom apartment with no less than 5 windows overlooking the Lijnbaansgracht canal and situated on freehold land!

The apartment is located on the third floor of a solid complex, built around 1973. A top spot in the Amsterdam Jordaan area.
The house is simply finished, with an open kitchen without appliances and a bathroom with shower, sink, toilet and washing machine connection. The bedroom is nice and spacious and on the ground floor there is a private storage room of approx. 4 m2. Furthermore, equipped with turn-tilt windows with double glazing.

THE NEIGHBOURHOOD
The Egelantiersgracht is a quiet canal in the middle of the Jordaan area and near all the pleasures that this popular neighborhood has to offer. Countless shops and restaurants are within walking distance, as is the Linden and Noordermarkt where you can go for your groceries. The stops of tram lines 3 and 10 are a short walk away, at the Marnixstraat.

ASSOCIATION OF OWNERS
It concerns the Association of Owners Egelantiersgracht 620-670 + Lijnbaansgracht 87 in Amsterdam. An active VVE with, among other things, a Long-term Maintenance Budget Plan and a healthy financial management. The service costs are currently € 170, - (including 60 euros in advance heating costs) per month.

DETAILS:
- Approximately 48.5 m2 of living space, in accordance with NEN2580 standard (measurement report available)
- Located in a prime location, in the center of Amsterdam;
- Freehold land (no leasehold);
- Separate storage on the ground floor;
- WOZ (tax) value: 330,000 euros (2018)
- older house clause applies.
- Block heating
- Delivery in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-04-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
48 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Kaart Egelantiersgracht 648 1015RS Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid

naar Egelantiersgracht 648 1015RS Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand