Egelantiersgracht 74 D 1015RM Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid

Bewaar object

Omschrijving

Op de mooiste plek in de Jordaan gelegen, direct aan de gracht met prachtig uitzicht o.a. op de Westertoren, schattig 3-kamer top-appartement (62m2) met dakterrasje op de 4e verdieping in prachtig "monumentale" opnieuw gebouwde panden (1976).

Indeling: Hal met berging en c.v.-opstelling, woonkamer met veel licht en toegang tot het dakterrasje (ca. 3m2) met uitzicht op de gracht en de Jordaan met zijn "Wester". Slaapkamer aan de voorzijde, lichte vernieuwde keuken met diverse apparatuur en een dakkapel, vernieuwde badkamer met douche en wastafel en separaat toilet, ruime slaapkamer aan de grachtzijde voorzien van grote ramen met roede-verdeling, separate berging in het trappenhuis.

- Vereniging van Eigenaars over nr 72 en 74.
- Servicekosten euro 100,- p.m.
- Unieke plek aan de gracht met veel leuke uitgaansgelegenheden en winkels.
- Direct opleverbaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-04-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
62 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Kaart Egelantiersgracht 74 D 1015RM Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid

naar Egelantiersgracht 74 D 1015RM Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand