Elckerlijcstraat 32 III 1055AN Amsterdam, Erasmusparkbuurt West

Vraagprijs € 299.000 

Bewaar object

Omschrijving

Introductie
Licht en ruim 3-kamerappartement met balkon en een (slaap)kamer van 10m2 op de zolderverdieping. Een ideaal huis voor starters, een gezin of studenten. De ruime berging annex zolderkamer op de bovengelegen verdieping kan desgewenst als 2de of 3de slaapkamer, werkkamer, televisiekamer of kantoorruimte worden gebruikt.

Het appartement is gelegen op een rustige locatie tussen het Erasmuspark en het Bos en Lommerplein, direct achter de Hoofdweg in een opkomende buurt in het hart van de populaire wijk Bos en Lommer. De uitvalswegen liggen op een steenworp afstand en het centrum is eenvoudig op de fiets te bereiken.

Indeling
Via het nette gemeenschappelijke trappenhuis is het appartement, gelegen op de derde verdieping, te bereiken. Bij binnenkomst valt de ideale indeling van het appartement gelijk op. De woonkamer en met name de brede erker aan de voorzijde laten het appartement ruim en licht ogen. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich een tweede kamer met ensuite facet geslepen glazen schuifdeuren die naar eigen inzicht kan worden ingedeeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het creëren van een tweede slaapkamer, ruime babykamer, kantoor, eetkamer, TV kamer etc.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich een ruime slaapkamer met dubbele openslaande deuren naar het balkon en de halfopen keuken. De volledig nieuwe keuken biedt voldoende kastruimte en eveneens toegang tot het balkon, welke zicht uitstrekt over de gehele breedte. Tot slot ligt de badkamer centraal op deze verdieping, tussen de woonkamer en de slaapkamer in en is voorzien van een douche, een vaste wastafel en een toilet.

Middels het gemeenschappelijke trappenhuis is op de bovengelegen zolderverdieping de ruime zolderkamer met dubbele ramen uitkijkend over het plein te bereiken. Deze ruimte kan worden gebruikt als 2de of 3de slaapkamer, werkkamer, televisiekamer of kantoorruimte. Op de overloop biedt een raam toegang naar het platte dak, waar mogelijk een gemeenschappelijk dakterras is te creëren (zoals dit bij de buren is gedaan).

Het appartement is zeer recent opgeknapt met ondermeer een nieuwe keuken voorzien van alle apparatuur, nieuwe groepenkast en een nieuwe vloer waardoor het direct kan worden betrokken.

Omgeving
Het appartement ligt in een rustige maar opkomende buurt om de hoek van het Erasmuspark en Bos en Lommerplein met diverse winkels en horeca. Op loopafstand bevindt zich een filiaal van de supermarkt Dirk van de Broek.

De bereikbaarheid is zowel met de auto als het openbaar vervoer erg goed. Met de bus (lijn 15 en 21) en met de tram (lijn 7 en 14), bent u snel in en uit het centrum. Met de auto is de Ring A10 binnen een paar minuten te bereiken via afslag S104. Parkeren kan voor de deur middels betaald parkeren of een parkeervergunning. Volgens opgave van parkeerbeheer van de gemeente Amsterdam is er op dit moment geen wachtlijst voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

Vereniging van Eigenaren
Het appartement heeft een actieve en professionele VvE. De servicekosten bedragen € 86,45 per maand.

Bijzonderheden
Gehele appartement is voorzien van dubbel glas, op de kamer op de zolderverdieping na;
Balkon van 4,1 m2 met ochtendzon
Erfpacht bedraagt circa € 778,- per jaar (einde huidig tijdvak: 15 juni 2064);
Oplevering in overleg;
Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper
Ouderdoms- en niet-zelfbewoningsclausule;

Bel of mail ons kantoor voor een afspraak! 
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-04-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1945-1959

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
49 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Erasmuspark

De Erasmusparkbuurt ligt tussen de Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat, Mercatorstraat, Hoofdweg en Bos en Lommerweg. De buurt dankt zijn naam aan het Erasmuspark in het midden van de buurt en wordt ook wel omschreven als de ‘beste buurt van Bos en Lommer’. Alles wat de bewoners nodig hebben, is aanwezig: cultuur en horeca in onder andere Podium Mozaïek, een speeltuin op het Wachterliedplantsoen, onderwijs- en sociale voorzieningen in de Tijl Uilenspiegelstraat, en sport en recreatie in het Erasmuspark en het Joos Banckersplantsoen.

Kaart Elckerlijcstraat 32 III 1055AN Amsterdam, Erasmusparkbuurt West

naar Elckerlijcstraat 32 III 1055AN Amsterdam, Erasmusparkbuurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand