Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Elementenstraat 19 - 21 1014AR Amsterdam, Bedrijventerrein Sloterdijk I

Huurprijs € 45.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

Elementenstraat 19-21, 1014 AR, Amsterdam

BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOOR

Een multifunctionele lichte bedrijfsruimte met kantoorruimte. De totale gebruiksoppervlakte bedraagt ca. 573 m2 verdeeld over 358 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en op de eerste verdieping 118 m2 kantoorruimte aan de achterzijde alsmede een kantoorruimte aan de voorzijde van ca. 88 m2 met een berging van ca. 9 m2. De bedrijfsruimte is extra licht geworden door aanbreng van meerdere grote lichtstraten. Verder is er een grote overheaddeur, een moderne ontvangst ”balie” en een sanitaire ruimte. De vrije hoogte bedraagt ca. 2.80 m. op zowel begane grond als de verdieping.
De keurige kantoorruimte op de eerste verdieping is voorzien van een voorkamer aan de voorzijde en drie kamers aan de achterzijde. De kamers zijn voorzien van inbouwkasten. De keuken en de badkamer zijn keurig en ruim van formaat. Aan de zijkant is er een terras.Tevens bevind zich op begane grond een berging.

Locatie :
Het pand is prima bereikbaar, vanwege de situering nabij de ringweg A-10 west; daarnaast is er in de directe omgeving voldoende mogelijkheid tot parkeren en twee eigen plekken voor de deur. Het bedrijventerrein waar het pand zich bevindt herbergt een grote variatie aan bedrijven. Tevens is het object gelegen op korte afstand van station Sloterdijk.

Oppervlakte :
- Bedrijfsruimte : ca. 358 m2 (begane grond)
- Kantoorruimte achterzijde 1e verdieping: ca. 118 m2 (verdieping)
- Kantoorruimte voorzijde 1e verdieping: ca. 88 m2 (verdieping) en ca. 9m2 berging op begane grond.

Parkeren :
Twee plekken voor het pand en betaald parkeren in de directe omgeving.

Huurtermijn : Bij voorkeur 5 jaar en 5 optiejaren.

Huurbetaling : Per maand vooruit.

Aanvaarding : In overleg (kan spoedig).

Huurprijsaanpassing :
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Werknemers laag (2000=100), dan wel de meeste recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling :
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur, incl. BTW.

Voorzieningen :
- De bedrijfsruimte is v.v. schuifdeuren en achtergelegen overhead/industriedeuren.
- Het pand is van krachtstroom voorzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-01-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Sloterdijk

Sloterdijk Sloterdijk is een wijk in Amsterdam Nieuw-West en dankt zijn naam aan het dorp Sloterdijk, dat zoals vele wijken in Amsterdam vroeger bij gemeente Sloten hoorde en in 1921 door de hoofdstad werd geannexeerd. Sloterdijk heeft slechts 525 inwoners en wordt aan de zuidzijde begrensd door de Haarlemmerweg, aan de westkant door de Einsteinweg, oftewel de A10, en aan de noordkant door het spoor. De oostgrens loopt dwars tussen volkstuinpark Tuinpark Nut en Genoegen en het Westerpark. Het oude dorp Sloterdijk Het dorpje Sloterdijk, dat voorheen Oud Sloterdijk heette, is een dorp met een lange geschiedenis. Zo lag de eerste treinverbinding tussen Sloterdijk en Haarlem. Ook de eerste gemeentelijke paardentram vertrok hier vandaan. Het dorp is een opvallende verschijning met zijn kleine historische huisjes, achter de kantoorpanden rondom Station Sloterdijk. Veel authentieke pandjes staan op de monumentenlijst. Een blikvanger is de oude Petruskerk met zijn witte spits. Deze kerk is oorspronkelijk in 1450 gebouwd en is nog steeds in gebruik, onder andere als trouwlocatie. Volkstuinen in Sloterdijk De wijk Sloterdijk bestaat, behalve uit het pittoreske stukje aan de Sloterdijkerweg met de oude pandjes, voor het allergrootste gedeelte uit twee volkstuinparken: Tuinpark Nut en Genoegen en Volkstuinvereniging Sloterdijkermeer.

Kaart Elementenstraat 19 - 21 1014AR Amsterdam, Bedrijventerrein Sloterdijk I

naar Elementenstraat 19 - 21 1014AR Amsterdam, Bedrijventerrein Sloterdijk I
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand