Energiestraat 10 1135GD EDAM, Edam-Industriegebied

Bewaar object

Omschrijving

Op uitstekende zichtlocatie op bedrijventerrein Oosthuizerweg te Edam is dit representatieve onder architectuur gebouwde vrijstaande bedrijfspand met kantoren en royaal buitenterrein TE KOOP gekomen.

Het gebouw zal in 3 delen worden opgesplitst.
Van het totale gebouw wordt nu de ZUIDELIJKE HELFT te koop aangeboden, dus het deel met de beste ligging op de hoek met een FLINK BEDRIJFSERF NAAST EN ACHTER HET PAND.

Na de splitsing beschikt u direct achter het pand over een 17 meter diep achtererf en direct naast het pand over een ca. 11 meter breed zij-erf, volledig voorzien van een hekwerk en bestrating.

Dit biedt naast het gebruik als erf ook mogelijkheden voor uitbreiding.

De totale grondoppervlakte zal ca. 1500 m2 gaan bedragen en betreft eigen grond.

De uitstekend bereikbare hoeklocatie zorgt ervoor dat het pand en het erf van 2 zijden ontsloten worden. Op het eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Afmetingen, globaal gemeten:
Bedrijfshal op de begane grond: 380 m2
Tussenvloer: 86 m2
Kantoren, totaal over 2 verdiepingen: 200 m2
Overige opslagruimte 2e verdieping: 80 m2.

De bedrijfsruimte heeft een zware betonvloer met een maximale vloerbelasting van maar liefst 5000 kg/m2. De vrije hoogte van de bedrijfshal is gemiddeld ca. 8 meter.
De bedrijfsruimte is zowel aan de voorzijde als achterzijde voorzien van overheaddeuren, waardoor het gebruik en bereikbaarheid optimaal zijn.

Indeling:
Begane grond: entree, 2 kantoorkamers en toilet, bedrijfshal van 380 m2 met overheaddeur aan de voorzijde en 3 overheaddeuren aan de achterzijde, inpandig magazijn en een kleedruimte.

1e Verdieping: 3 kantoorruimtes en een toiletgroep.

2e Verdieping: kantine/werkruimte/opslagruimte.

Kenmerken zijn onder andere de fraaie moderne vormgeving met paraboolvormig dak, kunststof ramen en kozijnen met isolatieglas, kraanbaan, smeerput met vetafscheider, centrale verwarming, alarm, airco en een uitgebreide elektrische installatie met krachtstroom.

Dit fraaie bedrijfspand is gelegen nabij de Provinciale weg N247 (Hoorn Amsterdam) en is goed bereikbaar. Nabijgelegen bedrijven op dit moderne bedrijventerrein zijn onder meer een accountantskantoor, autoshowroom, tegel-/badkamershowroom, Multimate bouwmarkt, logistiek bedrijf Yusen Logistics, Jonk Sierbestrating, Blana, Boon Edam, Klaas Puul Garnalen en Fardem. De bushalte met verbinding naar Amsterdam, Purmerend en Hoorn bevindt zich op 100 meter afstand en u wandelt zo het sfeervolle centrum van Edam binnen.

Wij nodigen u graag uit om deze bedrijfsruimte te bezichtigen en de mogelijkheden met u te bespreken.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-10-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
280 m²
Opp bedrijfshal
466 m²
Opp terrein
1.000 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Energiestraat 10 1135GD EDAM, Edam-Industriegebied

naar Energiestraat 10 1135GD EDAM, Edam-Industriegebied
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand