Ennemaborg 15 1082SL Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

Bewaar object

Omschrijving

In Buitenveldert op de 3e en tevens BOVENSTE VERDIEPING gelegen royaal 3/4-kamer appartement voorzien van een balkon met uitzicht op een plantsoen en een bijbehorende (fietsen)berging op de begane grond.

De woning beschikt over een royale woonkamer (ruim 9 meter diep!) die ingedeeld is met een goede zithoek en aparte eethoek. Indien gewenst is van het achterste deel van de woonkamer op eenvoudige wijze een 3e slaapkamer te creëren. Verder is de woning ingedeeld met een hal die o.a. over 2 inbouwkasten beschikt, 2 slaapkamers, een dichte witte keuken, een separaat wit betegeld toilet en een nette badkamer die o.a. uitgevoerd is met een douche en wastafelmeubel. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in de woning! Vanaf het balkon, dat aan de achterzijde op het oosten is gelegen en te betreden is vanuit de woonkamer en keuken, heeft u een leuk uitzicht over een plantsoen. De woning is, behoudens de betegelde vloer in de keuken en sanitaire vertrekken, geheel voorzien van een parketvloer, de wanden zijn grotendeels afgewerkt met granol of structuurverf. De woning is uitgevoerd met dubbele beglazing, een combi Cv-ketel (Intergas, 2010) en een vernieuwde groepenkast.

De woning is gelegen op de 3e verdieping van een complex dat beschikt over een afgesloten entree met intercom. De administratie van de actieve VVE wordt gevoerd door een professionele administrateur, Meerjaren Onderhoudsplan aanwezig.

Het complex is gelegen in een rustige straat met goede gelegenheid voor en nabij het complex tot (betaald) parkeren. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum Groot Gelderlandplein, tevens zijn de metro, bus en trein goed beschikbaar. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de Ring A10. Ook is de woning gelegen nabij recreatiegebieden zoals het Amsterdamse Bos en Amstelpark.

Bijzonderheden:
* De woning is gebouwd omstreeks 1965.
* De inhoud van de woning en berging bedraagt circa 233 m³, de woonoppervlakte bedraagt circa 71 m², het balkon is circa 7 m2 groot (inclusief de balkonkast van circa 0,5 m2), de berging bedraagt circa 6 m2. Nen-meting aanwezig.
* De woning is aan de binnen- en buitenzijde goed onderhouden.
* “Vereniging van Eigenaars Ennema 11”, plaatselijk bekend Ennemaborg 1 t/m 95 (oneven nummers). De servicekosten bedragen € 98,80 per maand.
* Voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam, waarop de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van toepassing zijn. De canon is afgekocht tot en met 15 mei 2053.
* Voor informatie omtrent het verkrijgen van een bewonersparkeervergunning verwijzen wij naar de website van de Gemeente Amsterdam.
* Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.
* Oplevering in overleg.

Algemene Voorwaarden
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte opdat met 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Kaart Ennemaborg 15 1082SL Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

naar Ennemaborg 15 1082SL Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand