Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Entrepotdok 82 82A 1018AD Amsterdam, Kadijken

Bewaar object

Omschrijving

Mooie kans om ruim te gaan ondernemen aan het prachtige Entrepotdok in hartje Amsterdam, met zicht op het water en Artis. De ruimte wordt momenteel gebruikt als wijnhandel en proeflokaal maar biedt vele mogelijkheden binnen het bestemmingsplan, waaronder wonen, kantoren, detailhandel en galeries.

OBJECT
De aangeboden ruimte bestaat uit twee verdiepingen: het souterrain ligt half verdiept en loopt helemaal door tot aan de Laagte Kadijk (circa 32 m. x 5,5 m.). De beletage is onder de balken ca. 2,80 m. hoog en tussen de balken ca. 3,00 m. Het souterrain is onder de balken 2,05 m hoog en tussen de balken 2,30 m. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde zijn ramen. De beletage heeft hogere plafonds en is circa 15 meter diep. Deze is aan de voorzijde gelegen en biedt dankzij de hoge ramen een mooi uitzicht op Artis.
• Circa 255 m² VVO kantoor-/bedrijfsruimte met ruime bestemming
• Leeg en vrij van huur op te leveren
• Gelegen in robuuste oude pakhuizen
• Fantastische ligging in hartje Amsterdam
• Uitzicht op water en Artis
• Allerlei stedelijke voorzieningen binnen handbereik

LOCATIE
Aan het Entrepotdok staat het grootste bewoonde pakhuizencomplex van Amsterdam. Deze pakhuizen zijn in de jaren '80 van de vorige eeuw geschikt gemaakt voor bewoning. Daarmee is een zeer gewild stuk Amsterdam ontstaan, waar sindsdien nauwelijks leegstand te vinden is. De sfeervolle locatie en de robuuste, historische gebouwen maken het een unieke plek om te werken. Bovendien is het bruisende centrum van Amsterdam op een steenworp afstand te bereiken.

BEREIKBAARHEID
Ondanks de centrale ligging is het Entrepotdok uitstekend te bereiken met eigen vervoer. Vanaf de A1 en A10 Oost via de Piet Heintunnel, vanaf de A10 Noord via de IJtunnel en vanuit het centrum via de Kattenburgerstraat. Het openbaar vervoer is ook goed te noemen. Bij Artis zijn zowel bushaltes als tramhaltes en ook langs de Prins Hendrikkade rijdt een bus richting Amsterdam Centraal Station. Daarnaast is de Metro op ca. 15 minuten lopen (Waterlooplein) en NS station Muiderpoort op circa 20 minuten.

PARKEREN
Direct langs het Entrepotdok zijn volop (betaalde) parkeerplaatsen. Parkeergarage ‘Markenhoven’ ligt op loopafstand maar ook Artis biedt de mogelijkheid om in de buurt te parkeren.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Het vigerend bestemmingsplan betreft ‘Oostelijke Binnenstad’ (vastgesteld 2012). Het object heeft de bestemming Gemengd-1. Meer informatie over de gebruiksvoorschriften is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

ERFPACHT
Recht van voortdurende erfpacht, AB 1966
Huidig tijdvak 01-04-1985 - 31-03-2035
Erfpachtcanon is afgekocht tot het einde van het tijdvak

BIJDRAGE VVE
De VVE-bijdrage bedraagt per maand € 380,23 (2017)

VOORZIENINGEN
in de directe omgeving zijn volop voorzieningen te vinden. Denk aan cultuur (Artis, Hortus Botanicus, Scheepvaartmuseum en NEMO), eten/drinken (Brouwerij ‘t IJ, Bloem Eten & Drinken en de Plantage) en hotels (Hampshire Hotel, Hotel Rembrandt, IBIS Hotel Stopera).

MODEL OVEREENKOMST
Koopovereenkomst model ring Amsterdam, op te stellen door een notaris naar keuze van de koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object beschikt over een goed afwerkingsniveau en inbouwpakket, bestaande uit o.a. een pantry, toilet, vloerafwerking, centrale verwarming en verlichting.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-03-2017
Status
Verkocht

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1827

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Kaart Entrepotdok 82 82A 1018AD Amsterdam, Kadijken

naar Entrepotdok 82 82A 1018AD Amsterdam, Kadijken
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand