Erich Salomonstraat 395 1087EH Amsterdam, Haveneiland Noordoost

Bewaar object

Omschrijving

Locatie: Zeer gunstig gelegen en uitstekend afgewerkte kantoorruimte op IJburg van circa 105 m, gelegen op de hoek van de Erich Salomonstraat en Diemerparklaan en op korte afstand van winkelcentrum IJburg, strand Blijburg en openbaar vervoer (tramlijn 26). Door de hoekligging heeft de ruimte veel ramen en is daardoor heerlijk licht.

Voorzieningen:
Systeemplafonds met inbouwverlichting
Pantry
Toilet
Douche
Verwarming
Ventilatie
De ruimte is toegankelijk en geschikt voor gebruik door mindervaliden.

Het onderhoud en/of vervanging van genoemde voorzieningen is voor rekening van huurder.

Huurprijs: 150,- per m/p.j. te vermeerderen met de geldende BTW en servicekosten.

Bestemming: Bedrijven, consumentverzorgende en zakelijke dienstverlening, creatieve functies, kantoren en maatschappelijke dienstverlening.

Bereikbaarheid: De locatie is per auto uitstekend bereikbaar, zowel vanuit het centrum van Amsterdam als vanuit Het Gooi en Flevoland. Met het openbaar vervoer (tram 26 en diverse busverbindingen) is de locatie eveneens uitstekend te bereiken.

Servicekosten: Maandelijkse servicekosten bedragen ca. 37,50 (rioolontstopping; elektra collectieve voorzieningen; glasverzekering; schoonmaak algemene ruimte; huismeester/beheerder; administratiekosten) excl. BTW.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

Energiekosten: Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

B.T.W.: Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financile nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks, voor het eerst n jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn: 5 + 5 jaar. Eventuele korter huurperiodes zijn mogelijk bespreekbaar

Huurovereenkomst: Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (R.O.Z.).

Oplevering: In overleg, kan spoedig


Inlichtingen:
Van der Linden Bedrijfsmakelaars Amsterdam
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel : 020-5 712 712
Fax : 020-6 753 662
E-mail : info.amsterdam@vanderlinden.nl
Website : www.vanderlinden.nl

Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Almere en Lelystad
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-11-2017
Status
Verhuurd

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: IJburg West

Haveneiland-West is de grootste buurt van IJburg. Het waterrijke karakter van het eiland wordt versterkt door de twee grachten. Er is gekozen voor stedelijke bouw met een recht stratenpatroon en doorkijk naar het IJmeer. De buurt heeft ruim 7.000 bewoners, met veel jonge kinderen. Een deel van de geplande woonblokken aan de Polygoongracht is door de economische crisis nog niet gebouwd. De lege kavels worden benut voor bewonersinitiatieven ter vergroting van het groene karakter en versterking van de saamhorigheid in de buurt.

Kaart Erich Salomonstraat 395 1087EH Amsterdam, Haveneiland Noordoost

naar Erich Salomonstraat 395 1087EH Amsterdam, Haveneiland Noordoost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand