Esmoreitstraat 5 I 1055BX Amsterdam, Erasmusparkbuurt West

Bewaar object

Omschrijving

Zeer leuk startersappartement, gelegen in een doodlopende straat met uitzicht over water en nabij het Erasmuspark!
Het appartement beschikt over een lichte woonkamer met gezellige erker, twee ruime slaapkamers, nette keuken, moderne badkamer en twee balkons. Het is mogelijk om de zijkamer van de woonkamer af te sluiten, hierdoor kunt u een derde slaapkamer creëren.

Het appartement is gelegen op loopafstand van het vernieuwde Bos & Lommerplein waar zich diverse winkels, restaurants en voorzieningen bevinden. Het is een leuke en gezellig buurt waar de laatste jaren ontzettend veel gerenoveerd is. De buurt kenmerkt zich onder andere door veel groen.

Er is te spreken over een goede bereikbaarheid middels het openbaar vervoer, maar ook met de auto. De Ring A10 is binnen enkele autominuten te bereiken. Tevens is het centrum van Amsterdam prima met de fiets te bereiken.

INDELING
Entree van het appartement (tweede verdieping) is te bereiken middels het gemeenschappelijk trappenhuis.
Hal met toegang tot de vertrekken. De woonkamer, met erker en zijkamer, is gelegen aan de voorzijde van het pand en middels openslaande deuren vanuit de zijkamer is het balkon aan de straatzijde te bereiken. Vanaf het balkon (schuin) is er mooi vrij uitzicht over het water van de Erasmusgracht.

Vanuit de woonkamer is middels prachtige originele schuifdeuren met glas-in-lood, de ruime slaapkamer te bereiken. Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het pand en is voorzien van een wastafel. De tweede slaapkamer en de keuken zijn tevens gelegen aan de achterzijde. Alle vertrekken welke aan de achterzijde gelegen zijn bieden toegang tot het ruime balkon met een prachtige blauwe regen. De keuken is voorzien van een inbouw vaatwasser, 4-pits gasfornuis en een inbouwoven.

In het midden van de woning is de zeer nette en geheel betegelde badkamer (2015) gelegen. Deze ruimte beschikt over een wastafel, toilet, designradiator en een inloopdouche.

Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas en een nette laminaatvloer.

Zeer ruime separate berging aanwezig in de onderbouw.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond die is uitgegeven in erfpacht. De canon is afgekocht tot en met 30-06-2044. De algemene bepalingen van de Gemeente Amsterdam 1994 zijn hier van toepassing.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de vierkamerwoning met twee balkons op de tweede verdieping en een berging op de begane grond van na te melden gebouw, plaatselijk bekend te 1055 BX Amsterdam, Esmoreitstraat 5-I, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie C, complexaanduiding 10149-A, appartementsindexnummer 38, uitmakende
het vijfhonderd tweeënvijftig/vierenveertigduizend éénhonderd dertiende (552/44.113e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De Vereniging van Eigenaars genaamd ‘Esmoreitstraat 1-19, Marieken van Nimwegenstraat 5-7 en Sanderijnstraat 2-20’ te Amsterdam. Het beheer wordt professioneel gevoerd door De Huishouding en de servicekosten bedragen € 105,34 per maand.

BIJZONDERHEDEN
Mogelijkheid om derde slaapkamer te creëren;
De badkamer is in 2015 verbouwd;
Afgekochte erfpacht tot en met 30-06-2044;
Actieve en zeer gezonde VvE - meerjarenonderhoudsplan op te vragen bij de makelaar;
Momenteel geen wachttijd voor de aanvraag van een parkeervergunning.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-02-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1940

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
57 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Erasmuspark

De Erasmusparkbuurt ligt tussen de Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat, Mercatorstraat, Hoofdweg en Bos en Lommerweg. De buurt dankt zijn naam aan het Erasmuspark in het midden van de buurt en wordt ook wel omschreven als de ‘beste buurt van Bos en Lommer’. Alles wat de bewoners nodig hebben, is aanwezig: cultuur en horeca in onder andere Podium Mozaïek, een speeltuin op het Wachterliedplantsoen, onderwijs- en sociale voorzieningen in de Tijl Uilenspiegelstraat, en sport en recreatie in het Erasmuspark en het Joos Banckersplantsoen.

Kaart Esmoreitstraat 5 I 1055BX Amsterdam, Erasmusparkbuurt West

naar Esmoreitstraat 5 I 1055BX Amsterdam, Erasmusparkbuurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand