Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Eurokade 1 1060RZ Amsterdam, De Aker Oost

Vraagprijs € 490.000 

Bewaar object

Omschrijving

In een groene kindvriendelijke woonomgeving in de wijk 'De Aker' bevindt zich dit zeer ruime hoek-herenhuis van ca. 170 m2 met een tuin op het zuid-oosten. Er is voldoende parkeergelegenheid waar u vrij kunt parkeren en er zijn uitstekende voorzieningen in de directe omgeving (winkelcentrum, scholen, kinderopvang etc.). Met de tram (lijn 1) bent u in een kwartier in het Centrum! Bovendien een gunstige ligging ten opzichte van in- en uitvalswegen.

Indeling:
Entree, ruime hal met toilet en fonteintje, kamer aan de voorzijde, tuinkamer achter met openslaande deuren naar de zonnige tuin met houten schuur en achterom welke uitkomt op een besloten binnentuin welke uitsluitend toegankelijk is voor de bewoners van het woonblok.
1e verdieping: Woonkeuken aan de achterzijde voorzien van granieten blad, vaatwasser, inductiekookplaat, combi-oven, afzuigschouw en koelkast. De woonkamer met balkon is aan de voorzijde gelegen welke door de grote raampartij veel lichtinval heeft!
2e verdieping: Ruime slaapkamer aan de voorzijde met balkon gelegen op het noord-westen en een ruime slaapkamer aan de achterzijde. Er is een separaat toilet en de badkamer is voorzien van een jacuzzi, separate douche en een wastafel met ombouw.
3e verdieping: Zeer ruime lichte slaapkamer, was/stookruimte en een vliering.

Bijzonderheden/voorzieningen:
- Op een hoek gelegen zeer ruim familiehuis.
- Gelegen in de kindvriendelijke wijk De Aker, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.
- Zonnige tuin gelegen op het zuid-oosten.
- De slaapkamer op de 3e verdieping is een zwevende kamer. Deze kamer is door een gespecialiseerd bedrijf ontworpen en getest om te voldoen tegen geluidsoverlast van een muziekinstrument. Een keuringsrapport is aanwezig.
- Er is in de woonkamer een prachtig op maat gemaakt wandmeubel van Banz Bord.
- Voldoende gratis parkeergelegenheid.
- Afgekochte erfpacht t/m 01-03-2047.
- Niet-zelfbewoningsclausule is van toepassing
- Oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
168 m²
Perceeloppervlakte
172 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Middelveldsche Akerpolder

De Middelveldsche Akerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West aan de westzijde van Amsterdam en is een van de drooggelegde polders waaruit de stad bestaat. Deze polder behoorde, net als de Sloter/Riekerpolder en Hoofdweg en omstreken, tot 1921 tot de gemeente Sloten. In 1921 werd deze gemeente door Amsterdam geannexeerd en sindsdien behoren deze wijken dus Amsterdam toe.
De Middelveldsche Akerpolder: van polder tot stad
Het gebied was van oorsprong veenweide en lag tussen de Osdorperweg en het Haarlemmermeer.In de 19e eeuw werd het gebied ingepolderd en uitgeveend om het als tuinbouwgrond te kunnen gebruiken. De molen die al het werk voor de drooglegging verzette, de Akermolen, staat sinds hij in onbruik raakte in 1921 als molenstomp langs de Ringvaart. Sinds enkele jaren is deze in gebruik als theehuis. In de jaren zestig van vorige eeuw werd begonnen met het bebouwen van de polder; het begon met het meest westelijke deel van Tuinstad Osdorp, gevolgd door De Aker in de jaren tachtig. Pas zeer recent, in 2004, werd de wijk De Aker voltooid en was de Middelveldsche Akerpolder volledig volgebouwd. In 2017 had de polder bijna 15.000 inwoners.

Kaart Eurokade 1 1060RZ Amsterdam, De Aker Oost

naar Eurokade 1 1060RZ Amsterdam, De Aker Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand