Fannius Scholtenstraat 40 hs 1051EZ Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Het betreft hier een loftachtig 2 kamer appartement van circa 60 m˛ gelegen op de begane grond verdieping in stadsdeel Westerpark.

BIJZONDERHEDEN
Het appartement is intern volledig gerenoveerd in 2010. Te denken valt aan nieuwe elektrische leidingen, bedrading en installatie, nieuwe cv-installatie met combiketel. Ook zijn alle aan- en afvoerleidingen van water en gas vernieuwd, nieuwe keuken, badkamer en sanitair geplaatst en is de vloer geďsoleerd.

INDELING
Eigen entree, moderne open woonkeuken, royale woonkamer, separate toilet, slaapkamer en luxe badkamer.

KEUKEN
De moderne open keuken is uitgerust met de diverse inbouwapparatuur waaronder: een koelkast,
inbouw vaatwasmachine, RVS-wasemkap (recirculatie), 4-pits gaskookplaat, rvs-spoelbak en aanrechtblad met mengkraan en een combi oven/magnetron.

BADKAMER
De luxe badkamer is uitgevoerd met een witte wandtegel een taupe achtige kleur vloertegel, voorzien van een wastafelmeubel, toilet, separate doucheruimte, een ligbad en een handdoek radiator! Verder is er in deze ruime badkamer een dubbele inbouwkast voor de wasmachine en droger.

GROND
Eigen grond!

VVE & SPLITSING
Het betreft hier een kleinschalige VVE met 5 leden. Het pand is gesplitst in 5 appartementsrechten. VVE is niet actief.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in stadsdeel Westerpark in een rustige straat. In de directe omgeving zijn diverse restaurants, cafés en winkels aanwezig en het pand ligt op wandelafstand van het Westerpark.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1901

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.

Kaart Fannius Scholtenstraat 40 hs 1051EZ Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt

naar Fannius Scholtenstraat 40 hs 1051EZ Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand