Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Ferdinand Bolstraat 98 I 1072LN AMSTERDAM, Hercules Seghersbuurt

Huurprijs incl. € 1.675 per maand

Bewaar object

Omschrijving

** English below
In de populaire buurt de Pijp, in de compleet vernieuwde en autoluwe Ferdinand Bolstraat worden momenteel 5 woningen volledig gerenoveerd, waarvan de verwachte opleverdatum 1 juli 2018 is.

Verhuur is gestart! Schrijf je nu in via ferdinandbol98-102.nl.

Verdeeld over de eerste twee verdiepingen zijn 5 appartementen beschikbaar met een woonoppervlakte van 53-60 m2. Alle appartementen zijn voorzien van een heerlijk diep balkon, nieuwe vloer, een luxe keuken (met vaatwasser, kookplaat, combi-oven, koelkast met vriesvak), een compleet nieuwe badkamer, toilet én hebben een eigen berging op zolder. De muren en plafonds zijn compleet geschilderd. Kortom: koffers pakken en verhuizen!

Huurprijzen zijn €1.500 per maand voor het appartement van 53m2 en € 1675 per maand voor de 4 appartementen van 60m2. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.

Altijd al in een bruisende buurt midden in de Pijp willen wonen?
Schrijf je dan nu in via de site.

Bijzonderheden:
• Gerenoveerde twee kamerappartementen van 53 tot 60m2;
• Bewoning door twee vrienden is mogelijk. Dan wordt de woning opgeleverd met 2 slaapkamers, gezamenlijke eetkeuken, badkamer en toilet; Dit geldt alléén voor de woningen op 98-1 en 98-2 (woning 1 & 2);
• Alle appartementen voorzien van luxe keuken, sanitair, vloer en een heerlijk balkon van meer dan 1,5 meter diep;
• Verwachte oplevering 1 juli 2018;
• Minimale huurperiode is 1 jaar.

Inschrijven kan via ferdinandbol98-102.nl. We sturen dan alle informatie op.


** English version
In the popular neighborhood De Pijp, in the completely renovated and traffic-free Ferdinand Bolstraat, five apartments are currently being completely renovated, of which the expected delivery date is 1 July 2018.

Rental has started. Register now via ferdinandbol98-102.nl

Spread over the first two floors, 5 apartments are available with a living area of 53-60 m2.

All apartments are equipped with a lovely deep balcony, new floor, a luxury kitchen (with dishwasher, stove, microwave oven, fridge with freezer), a completely new bathroom, separate toilet and have a private storage room in the attic.

The walls and ceilings are completely painted. In short: start packing and just move in!

Rental prices are € 1,500 per month for the apartment of 53m2 and € 1675 per month for the 4 apartments of 60m2. All prices are including service costs.

Particularities:
• Renovated two room apartments of 53 to 60m2;
• Sharing by two friends is possible. The house will then come with two bedrooms, shared kitchen, bathroom and toilet; This only applies to homes at 98-1 and 98-2 (homes 1 & 2);
• All apartments are equipped with luxury kitchen, bathroom, floor and a lovely balcony of more than 1.5 meters deep;
• Expected delivery first of July 2018;
• Minimum rental period is 1 year.

Always wanted to live in a bustling neighborhood in the middle of De Pijp?
Register now through the website and we will send you all documents.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per 1-7-2018

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
180 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Kaart Ferdinand Bolstraat 98 I 1072LN AMSTERDAM, Hercules Seghersbuurt

naar Ferdinand Bolstraat 98 I 1072LN AMSTERDAM, Hercules Seghersbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand