Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Ferdinand Bolstraat 98 III- IV 1072LN AMSTERDAM, Hercules Seghersbuurt

Huurprijs € 2.050 per maand

Bewaar object

Omschrijving

** English below
In de populaire buurt de Pijp, in de compleet vernieuwde en autoluwe Ferdinand Bolstraat worden momenteel drie fantastische 3 kamer appartementen van circa 85m volledig gerenoveerd.

De verhuur is inmiddels gestart. Schrijf je nu in via ferdinandbol98-102.nl

Op de 3e en 4e verdieping van de Ferdinand Bolstraat 98, 100 en 102 komen drie maisonnettes beschikbaar met een woonoppervlakte van circa 85m2. Alle appartementen zijn voorzien van een heerlijk diep balkon, nieuwe vloer, een luxe keuken (met Siemens vaatwasser, kookplaat, combi-oven, koelkast met vriesvak), een compleet nieuwe badkamer, separaat toilet én hebben een interne berging op de 4e verdieping.

Indeling:
De ruime en lichte woonkamer met open keuken aan de achterzijde bestrijkt de gehele 3e verdieping.
Een zee van ruimte om heerlijk te wonen en genoeg ruimte om ook thuis te werken. Hier kan een tweede slaapkamer gemaakt worden (door verhuurder).

Via een trap bereikt u de vierde verdieping waar zich de royale slaapkamer bevindt aan de achterzijde van het appartement. Hier kunt u rustig slapen en bevindt zich ook de handige bergruimte. Ook op deze verdieping een compleet nieuwe badkamer met toilet, douche en dubbele wastafel.

De muren en plafonds zijn compleet geschilderd. Kortom: koffers pakken en verhuizen!

Huurprijzen zijn €2.000 per maand voor het appartement 102 III&IV en € 2.050 per maand voor de beide andere appartementen. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.

Altijd al in een bruisende buurt midden in de Pijp willen wonen? Schrijf je dan nu in via de website en we sturen u alle informatie op.

Bijzonderheden:
• Drie luxe gerenoveerde drie (origineel 2) kamer appartementen van circa 85m2;
• Het betreft de woningen Ferdinand Bol 98- III&IV, 100- III&IV en 102- III&IV;
• Alle appartementen voorzien van compleet nieuwe (luxe) keuken, sanitair, vloer en een heerlijk balkon van meer dan 1,5 meter diep;
• Verwachte oplevering half juli/begin augustus 2018;
• Minimale huurperiode is 1 jaar.

Schrijf je nu in via ferdinandbol98-102.nl ne we sturen alle informatie op.


** English version
In the ever-popular Pijp area, on the completely renewed Ferdinand Bolstraat, with restricted access for cars, three fantastic 3 room apartments of approximately 85m are currently being completely renovated.

Rental has started. Register now at ferdinandbol98-102.nl and we will send you all documents..

On the 3rd and 4th floor of the Ferdinand Bolstraat 98, 100 and 102 three maisonettes will be available with a living area of approximately 85m2.

All apartments have a lovely deep balcony, new floor, a luxury kitchen (with Siemens dishwasher, stove, microwave oven, fridge with freezer), a completely new bathroom with toilet, separate toilet and an internal storage room on the 4th floor.

Lay-out:
The spacious and bright living room with open kitchen at the rear covers the entire 3rd floor.
A sea of space to live and enough space to work at home as well. On the third floor, we can create an extra bedroom in the front. Through the staircase you reach the fourth floor where the spacious bedroom is located at the rear of the apartment, as well as a handy storage space. Also on this floor the completely new bathroom with toilet, shower and double sink.

The walls and ceilings are completely painted. In short: just pack your suitcases and move!

Rental prices are € 2,000 per month for the apartment 102 III & IV and € 2,050 per month for the other two apartments. All prices are including service costs.

Always wanted to live in a bustling neighborhood in the middle of De Pijp? Register now through the website and we will keep you informed.

Particularities:
• Three renovated three room apartments (original is 2) of approximately 85m2: 98- III & IV, 100-III & IV and 102-III & IV;
• All apartments come with completely new (luxury) kitchen, sanitary, floor and a lovely balcony of more than 1.5 meters deep;
• Expected delivery July 16;
• Minimum rental period is 1 year.

Register now via ferdinandbol98-102.nl.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per 1-8-2018

Bouw

Soort woning
Maisonnette
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²
Inhoud
250 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Kaart Ferdinand Bolstraat 98 III- IV 1072LN AMSTERDAM, Hercules Seghersbuurt

naar Ferdinand Bolstraat 98 III- IV 1072LN AMSTERDAM, Hercules Seghersbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand