Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Ferdinand Bolstraat 98 III- IV 1072LN AMSTERDAM, Hercules Seghersbuurt

Huurprijs € 2.050 per maand

Bewaar object

Omschrijving

** English below
Per direct beschikbaar: Compleet gerenoveerd en nieuw dubbel bovenhuis op de 3e en 4e verdieping van 85m2 in de populaire Pijp met breed en diep zonnig balkon.

Het appartement is voorzien van een heerlijk diep balkon, nieuwe vloer, een luxe keuken (met Siemens vaatwasser, kookplaat, combi-oven, koelkast met vriesvak), een compleet nieuwe badkamer, separaat toilet én een interne berging op de 4e verdieping met wasmachine aansluiting.

Indeling:
De ruime en lichte woonkamer met open keuken aan de achterzijde bestrijkt de gehele 3e verdieping. Een zee van ruimte om heerlijk te wonen en genoeg ruimte om ook thuis te werken. Hier kan een tweede slaapkamer gemaakt worden (door verhuurder). Toegang tot het balkon over de gehele breedte van de woning.

Via een interne open trap bereikt u de vierde verdieping waar zich de royale slaapkamer bevindt aan de achterzijde van het appartement. Hier kunt u rustig slapen met uitzicht over Amsterdam Zuid en bevindt zich ook de handige bergruimte. Ook op deze verdieping een compleet nieuwe badkamer met toilet, douche (met glaswand) en wastafel.

De muren en plafonds zijn compleet geschilderd. Kortom: koffers pakken en verhuizen!

Bijzonderheden:
* Luxe, compleet gerenoveerde dubbele bovenwoning van circa 85m2;
* Voorzien van compleet nieuwe (luxe) keuken, sanitair, vloer en een heerlijk balkon van meer dan 1,5 meter diep;
* Minimale huurperiode is 1 jaar;
* Er gelden inkomenseisen, meer info bij de makelaar. Garanties vanuit ouders zijn mogelijk;
* Per direct beschikbaar.

De woning kan ook gemeubileerd worden opgeleverd, huur wordt dan € 2.500 per maand.


** English version
Available immediately. Fantastic and completely renovated double apartment of 85m2 on the third en fourth floor in the ever-popular Pijp area with large and sunny balcony in the back.

The apartment comes with new floor, a luxury kitchen (with Siemens dishwasher, stove, microwave oven, fridge with freezer), a completely new bathroom with toilet, separate toilet and an internal storage room on the 4th floor.

Lay-out:
The spacious and bright living room with open kitchen at the rear covers the entire 3rd floor. Lots of space to live and enough space to work at home as well. On the third floor, we can create an extra (small) bedroom in the front. Through the staircase you reach the fourth floor where the spacious bedroom is located at the rear of the apartment, as well as a handy storage space. Also on this floor the completely new bathroom with toilet, shower and sink.

The walls and ceilings are completely painted. In short: just pack your suitcases and move!

Particularities:
* Completely renovated and new from the inside and outside;
* New appliances throughout: new (luxury) kitchen, sanitary, floor and a lovely balcony of more than 1.5 meters deep;
* Minimum rental period is 1 year, pets are allowed;
* There are income requirements. Guarantees by parents are possible;
* No students allowed;
* Available from now.

The apartment can be deliverd furnished. Then the rent will be € 2.500 per month.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-08-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²
Inhoud
250 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Kaart Ferdinand Bolstraat 98 III- IV 1072LN AMSTERDAM, Hercules Seghersbuurt

naar Ferdinand Bolstraat 98 III- IV 1072LN AMSTERDAM, Hercules Seghersbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand