Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Florijn 30 a 1102BA Amsterdam, F-buurt

Huurprijs € 1.300 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Locatie: Deze kantoorruimte is gelegen op de begane grond en de eerste verdieping van complex Florijn in Amsterdam Zuidoost. Winkelcentrum De Amsterdamse Poort en de Amsterdam Arena liggen in de nabije omgeving.

Object: Oppervlakte van ca. 122 m˛ VVO. Het complex is volledig gerenoveerd.

Bestemmingsplan: De locatie is aangewezen als kantoorruimte. U kunt bij de gemeente Amsterdam, afdeling Publieksbalie, informeren naar de bestemming en naar de mogelijkheden van vestiging.

Voorzieningen:
De ruimte wordt als zijnde casco verhuurd, het is voorzien van:
- verlichting
- Cv-installatie
- toilet
- pantry

Het onderhoud en/of vervanging van genoemde elementen is voor rekening van huurder.

Bereikbaarheid: De locatie is middels de uitvalswegen A2 en A9 per auto uitstekend bereikbaar. Met het openbaar vervoer (metro, tram en bus) is de locatie eveneens prima te bereiken. Bushalte Bijlmerdreef en NS station Amsterdam Bijlmer Arena liggen op loopafstand.

Parkeren: Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand.

Huurprijs: € 1300,- per maand vermeerderen met de geldende BTW en servicekosten.

Servicekosten: Maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 5,- excl. BTW per maand.

Zekerheidsstelling: Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

Energiekosten: Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

Administratiekosten: Verhuurder brengt een bedrag van € 350,- exclusief B.T.W. in rekening bij huurder voor administratiekosten.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

B.T.W.: Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks op 1 juli, voor het eerst op 1 juli na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn: 5 + 5 jaar, kortere huur periodes zijn mogelijk bespreekbaar

Huurovereenkomst: Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (R.O.Z.), model oktober 2012.

Oplevering: In overleg

Inlichtingen:
Van der Linden Bedrijfsmakelaars,
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309
1055 RW AMSTERDAM
Tel : 020-5 712 712
Fax : 020-6 753 662
E-mail : info.amsterdam@vanderlinden.nl
Website : www.vanderlinden.nl

Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Almere en Lelystad
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-02-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Florijn 30 a 1102BA Amsterdam, F-buurt

naar Florijn 30 a 1102BA Amsterdam, F-buurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand