Fluitekruidweg 195 1508AE Zaandam, Kogerveld

Bewaar object

Omschrijving

Dit keurige drie-kamer-appartement ligt in het goed onderhouden appartementencomplex 'De Wijde Blik' in Kogerveld.

Kogerveld is een ruim opgezette, groene woonwijk. Op loopafstand treft u winkels, basisonderwijs, trein- (ca. 15 minuten reizen naar Amsterdam) en busverbindingen en recreatiegebied Jagersveld. Ook is de A8 nabij gelegen waarmee je met de auto zo richting Amsterdam rijdt.

Het appartement is netjes afgewerkt en voorzien van een mooie laminaatvloer en glad stuukwerk. De nette keuken is v.v. een dubbele spoelbak en diverse inbouwapparatuur. De sanitaire voorzieningen zijn ook prima verzorgd, waarbij het toilet apart is van de geheel betegelde badkamer (2010) met ligbad, douchecabine en wastafel.

Niet alleen het appartement, maar ook het complex is prima verzorgd. De gevels zijn gereinigd, geďmpregneerd en opnieuw gevoegd en het schilderwerk aan de buitenzijde is in zijn geheel gedaan. Recent is de liftinstallatie vervangen en de galerijen opgeknapt.

Indeling appartement:
Vanuit de hal zijn alle ruimten te betreden; keurige besloten keuken voorzien van een L-vormige unit met inbouwapparatuur, slaapkamer 1, geheel betegelde badkamer (2010) met ligbad, douchecabine en wastafel, separate toiletruimte, ruime 2e slaapkamer voorzien van ingebouwd ledikant met extra bergruimte, keurige zonnige vergrote woonkamer met toegang tot het balkon op het westen. Het appartement is voorzien van gladde stuukwanden en een keurige vloerafwerking.

Bijzonderheden:
- gehele appartement is voorzien van gestuukte wanden
- woonoppervlakte ca. 71 m2
- berging in de onderbouw v.v. elektra
- servicekosten € 200,- per maand inclusief water en voorschot stookkosten ad. ca. € 66,-
- Keukengeiser 2012.
- oplevering in overleg.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-03-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Fluitekruidweg 195 1508AE Zaandam, Kogerveld

naar Fluitekruidweg 195 1508AE Zaandam, Kogerveld
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand