Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Formosastraat 68 1094SZ Amsterdam, Zuidwestkwadrant Indische buurt

Vraagprijs € 220.000 

Bewaar object

Omschrijving

Behoor jij tot de categorie handige doe-het-zelvers en ben je al een tijdje op zoek naar een knus appartement? Hoeft het niet zo groot te zijn en tover jij dit met jouw twee rechterhanden om tot een waar paleisje? De Formosastraat 68 in Amsterdam is precies datgene waar jij naar opzoek bent!

Het appartement beschikt over een lichte woonkamer, gesloten keuken, compacte badkamer en ťťn prima slaapkamer met toegang tot het terras.

Benieuwd of de zoektocht hier beŽindigd kan worden en het klussen van start kan gaan? Waar wacht je nog op, neem snel contact op met ťťn van onze makelaars en wie weet ben jij binnenkort de nieuwe bewoner!

Indeling

Wonen
We stappen het appartement binnen in de hal vanuit waar je toegang hebt tot vrijwel alle vertrekken van het appartement. We lopen rechtdoor en beginnen in de woonkamer. De ruimte is lekker licht en biedt voldoende plaats om een gezellige zithoek te creŽren. Hier komen bij jou tal van ideeŽn naar boven over hoe jij deze ruimte in zou richten. Ga je voor een strakke en moderne inrichting of kies je voor stoer en landelijk? Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de keuken, badkamer en de slaapkamer.

Koken
De gesloten keuken bevindt zich aan de voorzijde en ook deze dient gemoderniseerd te worden. De ruimte is lekker licht dankzij het geplaatste raam waardoor je tijdens het koken tevens een leuk uitzicht op de straat hebt. Hoe ziet jouw droomkeuken eruit? Wellicht realiseer je hier meteen een open keuken door de muur tussen de keuken en woonkamer open te breken. Welke stijl heeft jouw voorkeur?

Slapen en baden
Via de schuifdeur tussen het woon- en slaapgedeelte komen we in de slaapkamer aan de achterzijde. Ook deze ruimte profiteert van lekker veel licht ťn de badkamer en suite. De kamer is van goed formaat zodat je er een groot bed en een linnenkast kunt plaatsen. Met een afwerking zoals jij wenst en wellicht wat persoonlijke accessoires, ontstaat hier een fijne ruimte waarin jij jezelf even kunt terugtrekken.

De badkamer bereik je via de hal of de slaapkamer. Het geheel is volledig betegeld en uitgerust met een douche, wastafel, aansluitingen voor de wasapparatuur en een toilet. Ook hier kun je de badkamer van je dromen creŽren waar jij je waant in jouw eigen spa aan huis. Hier kom je na een lange (werk)dag helemaal tot rust.

Balkon
Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot het terras waar het goed vertoeven is. Plaats hier gerust een comfortabele loungeset en schroom ook niet om 's morgens het eerste kopje koffie buiten te nuttigen. Een beter begin van de dag bestaat er bijna niet.. toch?

Omgeving
Dit appartementencomplex is gelegen in stadsdeel Zeeburg, aan de rand van Indische buurt. De bereikbaarheid is zeer goed, zowel met eigen vervoer en openbaar vervoer. Het N.S.-station Muiderpoort is binnen 5 minuten lopen te bereiken. Bussen en tram ook op loopafstand. Voorts zijn er diverse winkels, restaurants en een supermarkt in de nabije omgeving. De gezellige Dappermarkt, Tropenmuseum en het Oosterpark zijn ook zeer dichtbij gelegen.

Bijzonderheden
-Erfpacht afgekocht tot 15 februari 2037
-Berging op de begane grond
-Servicekosten Ä 72,80
-Verwarming en warm water middels CV-ketel
-Energielabel aanwezig.C
-Er is een vaste notaris, t.w. Lubbers en Dijk te Amsterdam
-Bewoning door eigenaar/bewoner, m.u.v. de ouder/kind situatie.

VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D? BEKIJK DE WONINGPRESENTATIE OP ONZE WEBSITE.
De knop [3D View] op onze website geeft toegang tot een virtuele rondleiding in 3D. De tour laat zien hoe je van de ene kamer naar de hal loopt, de badkamer in. Alsof je in het huis bent en er zelf doorheen wandelt. Voor de ultieme beleving kijk je met een Google Cardboard VR-bril, verkrijgbaar bij onze makelaars.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 72 p/m
Aanmeldingsdatum
22-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
46 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Indische Buurt West

De Indische Buurt West is een wijk in Amsterdam Oost. De wijk bestaat uit de buurten rondom het Timor- en Ambonplein en wordt begrensd door de Zeeburgerdijk, het spoor met het Muiderpoortstation, de Valentijnkade en de Molukkenstraat. De straatnamen van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk zijn vernoemd naar eilanden en andere plekken in het vroegere Nederlands-IndiŽ. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Een oudere naam voor de Indische Buurt is Archipelwijk. Die naam werd de eerste decennia van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt.
Booming Timorplein De Timorpleinbuurt ligt tussen de Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindeweg en de Celebesstraat. Behalve de postzegelparkjes zijn er geen aparte groenvoorzieningen. Het gaat goed met de Timorpleinbuurt. De herontwikkeling is hier het verst gevorderd van de Indische Buurt. Woningen zijn nieuw of gerenoveerd en straten en pleinen zijn gemoderniseerd. Het is een woonbuurt met relatief veel voorzieningen. Het Timorplein heeft een culturele functie met Studio K en het International Institute for Research and Education. Ook de Stayokay draagt bij aan de levendigheid. Daarnaast vind je een keur aan winkels en horeca in de Javastraat en rond het Javaplein. De Ambonpleinbuurt is het andere deel van de Indische Buurt Oost en ligt tussen de Insulindeweg, Molukkenstraat, de Valentijnkade en het spoor. Sinds de jaren zestig, toen de Amsterdamse haven naar het westen werd verplaatst, is de Indische Buurt vooral een woongebied. De Ambonpleinbuurt is dicht bebouwd. Er zijn geen groenvoorzieningen, maar wel pleinen en gemeenschappelijke binnentuinen. Een belangrijke voorziening is die van het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPho) in de verbouwde Gerardus Majellakerk. De kerk uit 1934 is inmiddels een gemeentelijk monument.

Kaart Formosastraat 68 1094SZ Amsterdam, Zuidwestkwadrant Indische buurt

naar Formosastraat 68 1094SZ Amsterdam, Zuidwestkwadrant Indische buurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand