Gapersteeg 1 1012NR Amsterdam

Huurprijs € 4.250 per maand

Bewaar object

Omschrijving

PER DIRECT BESCHIKBAAR!

Gapersteeg 1, 1012NR Amsterdam
Vier zeer luxe gerenoveerde appartementen gelegen op één van de gewilde plekken in Amsterdam centrum midden op het Rokin.

Locatie/bereikbaarheid:
De appartementen zijn gelegen in het hartje van het centrum van Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station en met het openbaar vervoer voor de deur. Het Koninklijk Paleis, het Muziektheater/de Stopera en winkelstraten met daarin o.a. de Bijenkorf zijn gelegen in de nabije omgeving. Aan de overkant het luxueuze Hudsons Bay. Ook zijn er vele restaurants, barretjes en uitgaansgelegenheden op loopafstand. In de zomer heeft u de meest gezellige en zonnige terrassen van Amsterdam voor de deur (Cafe du Paris, Terpetijn, Tinner).

Noord/Zuidlijn:
Metrostation Rokin – Op het Rokin bevindt zich straks een nieuw station van de Noord/Zuidlijn nabij de appartementen. Dit station krijgt twee ingangen, aan de noordkant (Dam) en de zuidkant (het spui). Bij het station komt onder andere een ondergrondse parkeergarage en ook een ondergrondse fietsenstalling.


Indeling:

Gemeenschappelijke entree.

Tweede verdieping:
Via de hal bereikt u alle vertrekken in het appartement. Ruime berging met wasmachine en droger. Separaat toilet. Zeer ruime badkamer die is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Twee ruime slaapkamers en aan de achterzijde de ruime woonkamer.

Derde verdieping:
Via de interne trap komt u uit op de derde verdieping. Zeer ruim zonnig dakterras. Slaapkamer met aangrenzend de badkamer die is voorzien van een douche en wastafel. Separaat toilet gelegen op de hal. Aan de achterzijde de openkeuken/eetkamer met prachtige hoge plafonds ca.4.60m.


Bijzonderheden:
- Zeer luxe gerenoveerd.
- Zeer ruim zonnig dakterras.
- Gelegen op een uitstekende locatie midden in het hartje centrum van Amsterdam.
- Voorzien van houten vissengraat vloeren.
- Vele raampartijen voor veel daglichttoetreding.
- De huurprijzen zijn exclusief servicekosten, gas, water, elektra, televisie en internet. (deze komen voor rekening van huurder)
- Servicekosten nader te bepalen.
- De borg bedraagt twee maanden kale huur.
- Huurperiode voor onbepaalde tijd. (minimaal 12 maanden)
- Per direct beschikbaar.


Gapersteeg 1 – 175m2 € 4.250,- (met dakterras van ca. 40m2)
Gapersteeg 3 - 87m2 € 2.000,-
Gapersteeg 5 - 87m2 € 2.100,-
Gapersteeg 7 – 122m2 € 3.000,- (met dakterras van ca.37m2)


Het project Rode Loper: Naar openbare ruimte met allure en grandeur.
Amsterdam investeert flink in haar historische entree om deze klaar te maken voor de toekomst. Het project Rode Loper draagt hieraan bij met het realiseren van een hoogwaardige omgeving waar je graag wilt vertoeven: aangename pleinen, wandelpromenades en riante winkelstraten. Met het vernieuwen van de openbare ruimte vanaf het Damrak tot en met het Cornelis Troostplein brengt de Rode Loper de allure en de grandeur terug in de stad.

In 2015 is het Damrak als eerste deel van de Rode Loper opgeleverd. In september 2017 volgt het Rokin en Muntplein, en in het najaar van 2017 ook de Ferdinand Bolstraat. Begin 2018 is een deel van het Beursplein klaar. In de zomer van 2018 leveren we het gehele Beursgebied (inclusief ondergrondse fietsenstalling) en de vernieuwde Vijzelgracht op.
Het Damrak is het eerste onderdeel van de Rode Loper dat in 2015 is opgeleverd. Deze drukke straat is flink veranderd, zowel boven als onder de grond. Zo is er meer ruimte gerealiseerd voor de tienduizenden voetgangers die hier dagelijks passeren. De kademuur bij het Damrak werd ook vernieuwd; een waar technisch hoogstandje boven de tunnel van de Noord/Zuidlijn. Een andere uitdaging was de aanplant van bomen. De keuze viel op een voor Nederland nieuw soort iep de ‘Frontier’ die in de in de herfst rood kleurt.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-04-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
175 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Gapersteeg 1 1012NR Amsterdam

naar Gapersteeg 1 1012NR Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand