Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Gedempt Hamerkanaal 173 1021KP Amsterdam, Bedrijventerrein Hamerstraat

Huurprijs € 160 per m2/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Kantoorruimte met een industriŽle uitstraling met zicht op het IJ. De kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein de Overkant. Door de hoekligging veel daglicht en een prachtig uitzicht. De ruimte is zo te betrekken en beschikbaar tot en met juni 2020.

Het bedrijfsterrein De Overkant, met gunstige ligging aan het IJ, is getransformeerd tot een plek waar mensen de komende jaren kunnen werken en recreŽren. Het voormalig fabriekscomplex met een oppervlakte van ruim 28.000 m≤ bvo is gelegen op een terrein van 3,5 ha grond. Het terrein biedt ruimte voor bedrijven op het gebied van de creatieve industrie zoals architectenbureaus, internetbedrijven, reclame- en communicatiebureaus. Op dit terrein hebben wij nu een unit te huur van circa 330 m≤.

Het terrein is zoals aangegeven fantastisch gelegen aan het IJ. De bereikbaarheid met het Openbaar vervoer is goed met de diverse buslijnen (lijn 38, 105, 109) die op 2 minuten lopen van het terrein stoppen, alsmede de pont verbinding tussen IJplein en Centraal Station op 5 minuten fietsen vanaf het terrein die elke 7 minuten vaart tijdens de spits en elke 15 minuten daarbuiten. De locatie is ook zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. Via de Meeuwenlaan en Johan van Hasseltweg is de ringweg A10 (afslag S116) binnen enkele minuten bereikbaar. De binnenstad van Amsterdam bereikt u via de IJ-tunnel (S116) tevens in enkele minuten.

Kortom een uitstekende bereikbaarheid en toch dichtbij het centrum!

Verhuurbare vloeroppervlakte:
Voor de verhuur is circa 330 m≤ kantoorruimte beschikbaar inclusief toedeling algemene ruimte en gebouw. De ruimte is gelegen op de tweede verdieping.

De kantoorruimte is voorzien van:
- cv-installatie met radiatoren met GPS verbruiksmeters;
- industrieel plafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
- sanitaire voorzieningen;
- huidige scheidingswanden;
- pantry voorzien van koelkast, vaatwasser enz.;
- huidige kabelgoten en databekabeling;
- glasvezel;
- huidige vloer;
- wandafwerking as-is.

Parkeren:
Op dit moment is het vrij parkeren op de openbare weg. Op eigen terrein zijn ongeveer 300 parkeerplaatsen aanwezig. Op termijn zal verhuurder een parkeerbeleid invoeren. Parkeerplaatsen zijn dan te huren onder marktconforme condities.

Aanvangshuurprijs:
De huurprijs bedraagt Ä 160,- per m≤ per jaar, te vermeerderen met btw.

BTW:
Bij vaststelling van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen Ä 35,- per m≤ per jaar exclusief btw.

Huurtermijn:
vanaf ingangsdatum tot en met juni 2020. De betreffende locatie komt in aanmerking voor herontwikkeling.

Aanvaarding:
In overleg doch spoedig.

Bankgarantie/waarborgsom:
Ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten.


123 makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-01-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers Oost

Het Oostelijk deel van de Noordelijke IJ-oevers, ook wel het Hamerkwartier, is volop in ontwikkeling Ė van industrie en bedrijven naar een gemengd woon- en werkgebied.
Het Hamerkwartier ideale plek voor creatieve bedrijven
Het Hamerkwartier was tot midden jaren tachtig van de vorige eeuw een terrein met industrie in de scheeps- en metaalsector. In datzelfde decennium, na de demping van het Hamerkanaal, de Bijtel- en Spijkerhaven en een groot deel van het Johan van Hasseltkanaal, nam de bereikbaarheid en daarmee ook de bedrijvigheid toe. Ook de afgelopen jaren is het Hamerkwartier op een organische manier veranderd; het gebied is verworden van een traditioneel bedrijventerrein tot een gemengd stedelijk milieu met creatieve bedrijven en horeca, waaronder Pand Noord, GSUS, Hotel de Goudfazant en The Chocolatemakers. Daarnaast hebben maatschappelijke voorzieningen als een moskee en kinderdagverblijven ook hun weg naar de Noordelijke IJ-oevers Oost gevonden.
Noordelijke IJ-oevers Oost: van industrie naar wonen
De komst van deze nieuwe bedrijven en voorzieningen heeft ervoor gezorgd dat dit gebied een gemÍleerd en levendig karakter heeft gekregen en de gemeente in het Hamerkwartier (meer) woningen wil realiseren. Het Hamerkwartier, dat grenst aan de IJpleinbuurt, de Vogelbuurt, Vogeldorp, het W.H. Vliegenbos, het voormalige Akzo-terrein en het IJ, heeft tenslotte een goede ligging ten opzichte van het centrum van de stad en upcoming buurten in Noord. Na het vertrek van grote bedrijven als Stork en Hoyer is plek vrijgekomen om dit deel van de stad te gaan ontwikkelen. Projectontwikkelaars en grondeigenaren staan te trappelen om de bouw van nieuwe woningen verzorgen. De bouw van deze woningen aan de Noordelijk IJ-oevers zal naar alle waarschijnlijkheid in 2020 beginnen.

Kaart Gedempt Hamerkanaal 173 1021KP Amsterdam, Bedrijventerrein Hamerstraat

naar Gedempt Hamerkanaal 173 1021KP Amsterdam, Bedrijventerrein Hamerstraat
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand