Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Geersstraat 48 1445EB Purmerend, Maten- en Zuivelbuurt

Huurprijs € 1.200 per maand

Omschrijving

Geersstraat 48
1445 EB PURMEREND

Bijzonder aantrekkelijke en representatieve, kantoor ruimte met eigen parkeerplaats(en) in het woongebied van Purmerend, Purmer-Noord.

Toplocatie met een goede uitstraling in een fijn opgezette woonomgeving en met goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en nabij diverse overige voorzieningen. Parkeren is mogelijk op eigen parkeerplaats(en) op het achtergelegen afgesloten binnen terrein van dit complex. Uiteraard is er ruim voldoende parkeerplek in de wijk zelf.
Bedrijven die ook zijn gevestigd in deze straat zijn o.a.: RondOm Podotherapeuten, Fysiotherapie Kamphuis en Hof, Verhuisservice zonder zorgen, Assurantiekantoor van ít Hof & Los.

De ruimte met veel lichttoetreding meet ca. 117 VVO en is voorzien van een systeemplafond met verlichting, airco in alle ruimtes, vloerbedekking, pantry en toulet.

Download de brochure voor de plattegronden.

Huurprijs Ä 1200,-- ex BTW per maand

Algemene condities;

Toegestane bestemming; bedrijven, kantoren, sociale en culturele voorzieningen, (para)medische voorzieningen, maatschappelijke voorzieningen, sport en recreatie voorzieningen.

Huurbetaling: Per maand vooruit .

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiŽle nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
In overleg (uitgangspunt is 5jaar+5jaar optie)

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.


Huurovereenkomst
Conform het laatste model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Voorwaarden
Alle door Quadyck Real Estate BV en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg.
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.

Courtage
Quadyck Real Estate BV treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Quadyck Real Estate BV geen courtage verschuldigd.
Inlichtingen
Quadyck Real Estate BV
Kwadijk 35
1471 CB Kwadijk
T: 0299-475003
M: 06-30370407
E: info@quadyckrealestate.nl
www.quadyckrealestate.nl
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-07-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Purmerend

Purmerend is een bruisende stad met een fraai historisch centrum. De aantrekkelijke binnenstad met haar vele historische gevels biedt een interessant en gevarieerd winkelaanbod met vele kleine speciaalzaken en boetiekjes. Het centrum biedt verder een overdekt winkelcentrum, veel horeca, museums, theaters, een poppodium, rondvaarten en nog veel meer. Purmerend is een echte marktstad. De traditionele weekmarkt trekt veel bezoekers uit de hele regio. Maar er worden ook veel themamarkten georganiseerd. En met ruim 200 evenementen per jaar is er altijd wel wat te beleven. Vanuit het gezellige stadscentrum wandel, fiets en vaar je zo de polder in met mooie oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten en ruimte voor rust en natuur. En het Purmerbos niet te vergeten.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder