Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Geestdorp 30 3444BE Woerden, Geestdorp

Bewaar object

Omschrijving

Wonen aan de Oude Rijn, Kavel 3

Kavel 3 betreft een riant bouwkavel van circa 1800 m². De vraagprijs is €680.000,- v.o.n. Dit is dus inclusief onder andere de overdrachtsbelasting. Meer informatie verstrekken wij u graag!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op de locatie van een voormalig tuincentrum aan de Geestdorp in Woerden ontstaat de mogelijkheid om drie prachtige woonkavels op een unieke plek in de randstad te creëren. Dit biedt u de kans om hier uw droomhuis te bouwen!

Aan de rand van Woerden, pal buiten de bebouwde kom, liggen de royale kavels direct aan de Oude Rijn. Het water maakt deze plek zo bijzonder. De tuin ligt op het zuiden en grenst aan de Oude Rijn. Nergens in de omgeving kunt u zo ruim aan het water wonen onder deze omstandigheden. Als u in de tuin zit waant u zich in een buitengebied ver van alle drukte die de randstad met zich meebrengt. Maar als u de auto neemt bent u binnen 30 minuten in het centrum van Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. En het gezellige en charmante centrum van Woerden is op korte fietsafstand gelegen. De getoonde foto's op Funda zijn tevens inspiratievoorbeelden voor de mogelijkheden op deze fraaie en levendige locatie.

Water, bos & polderlandschap
Direct aan de overkant van de planlocatie ligt het landgoed “Barten”. Dit geheel gerenoveerde landgoed bestaat uit een aantal historische gebouwen, weilanden en een schitterend bos. De tuinen van de kavels grenzen aan het water van de Oude Rijn met uitzicht naar de polders in het achtergelegen landschap. Boodschappen doen of een ijsje halen kunt u voortaan ook per boot doen. U mag hier een boot of sloep aanleggen aan uw eigen steiger.

Een droomlocatie!
- Bouwkavels mogelijk van circa 1.800 of 2.200 m2
- Unieke locatie in de randstad
- Tuin op het zuiden en direct aan de Oude Rijn grenzend
- Mogelijkheid om boot aan eigen steiger aan te meren
- Bos “Landgoed Barten” aan de overzijde van de weg
- Op fietsafstand van Woerden centrum
- Winkelcentrum op loopafstand
- Diverse sport- en recreatievoorzieningen in de buurt
- Basisscholen en voortgezet onderwijs in directe omgeving
- Amsterdam, Utrecht en Rotterdam binnen 30 minuten bereikbaar
- Prima ontsluiting naar snelwegen (geen file ‘s ochtends)
- Veilige & ruime fiets- en wandelpaden recent aangelegd
- Recent “fluisterasfalt” aangelegd voor de geluidsoverlast

Kavels en randvoorwaarden
Er ontstaat de mogelijkheid om drie royale kavels te ontwikkelen, elk kavel grenst aan de Oude Rijn. Hier kunt u een boot aanmeren aan uw eigen steiger. De bouwvoorwaarden zijn voor alle kavels hetzelfde. Er mogen vrijstaande woningen worden gerealiseerd die passen op deze locatie binnen het beeldkwaliteitsplan. De voorwaarden zijn vergelijkbaar met andere woningen in het buitengebied. Graag overhandigen wij u op de Open Dag de verkoopinformatie, waar u in de bijlage “bouwvoorschriften” alle randvoorwaarden kunt nalezen. Door vergunningsvrije bijgebouwen, -uitbouw, -dakkapellen, -kelders, etc. zijn er riante uitbreidingsmogelijkheden tot wel 2.000M3. Wij hebben voor u een aantal voorbeelden toegevoegd die mogelijk zijn op deze kavels zodat u meer gevoel krijgt bij het eindbeeld.

Bij belangstelling brengen wij u -indien gewenst- graag in contact met een architect die gespecialiseerd is in dit type woningen. Desgwenst kunt u ook een woning van buiten én van binnen bekijken, die onder dezelfde voorwaarden is gebouwd op steenworp afstand van Geestdorp.

Woerden, hoofdstad van het groene hart
Woerden is de hoofdstad van het groene hart van Holland. Het kloppend hart, waar stad en land elkaar ontmoet.
De historische binnenstad heeft naast de bekende landelijke formules vele boetiekjes, speciaalzaken en horecagelegenheden. Jaarlijks worden er tientallen evenementen georganiseerd, voor elk wat wils. Woerden is dus met recht een bruisende stad! De gemeente Woerden telt ruim 50.000 inwoners. Er zijn diverse basis- en voortgezet
onderwijs instellingen op fietsafstand beschikbaar. Diverse sportverenigingen, winkelcentra en horeca gelegenheden ook per fiets bereikbaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-12-2016
Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's