Geldersekade 6 C 1012BH Amsterdam, Kop Zeedijk

Bewaar object

Omschrijving

UNIEK AANBOD! Te Huur een geheel gemeubileerd 3 kamer appartement op een onovertroffen locatie in het hart van Amsterdam.

- See English text below -

Gelegen in een historisch grachtenpand op een toplocatie aan het begin van de Geldersekade, met een ongeëvenaard fraai uitzicht op het IJ/Oosterdok en aan de achterzijde uitkijkend op het water van de Oudezijds Kolk, om de hoek van het Centraal Station met alle openbaar vervoer (trein, tram, metro). Het betreft een bijzonder fraai monumentaal pand (17e/18e eeuw) met een rijke historie en met een gevel (XVII) onder gesneden lijst (plm 1800) en puntgevel.

Dit appartement is gesitueerd op de eerste verdieping.

Via het gemeenschappelijke trappenhuis is het unieke appartement bereikbaar. Op de eerste verdieping treft men twee royale slaapkamers aan. Beide slaapkamers hebben vrij uitzicht over de Oudezijds Kolk, de woonkamer aan de voorzijde overziet de Geldersekade. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en wc.
Door de vele ramen is de woonkamer een zeer lichte, open ruimte. De open keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Indeling:
De entree bevindt zich op de bel-etage aan de voorzijde van de Geldersekade, via het gemeenschappelijke trappenhuis verschaft men zich toegang.
De voordeur van de woning is gelegen op de eerste etage. Direct bij binnenkomst treft u aan de rechterzijde de twee slaapkamers aan. De badkamer ligt in het midden van de woning. De woonkamer met open keuken bevindt zich aan de voorzijde van het appartement.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca 80 m2
- ex gas, water en elektra
- Historisch en monumentaal pand in een van de oudste delen van Amsterdam.
- Uitzicht op de grachten, het IJ en het Oosterdok.
- Recent gerenoveerd en in zeer goede staat.
- Oplevering in overleg, kan snel

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

UNIQUE OPPORTUNITY: For rent, a fully renovated apartment at an unsurpassed location, right at the heart of Amsterdam.

This historical canal property is located at a prime location at the beginning of the Geldersekade. It offers an unparalleled beautiful view of the IJ/Oosterdok. In addition, from the rear side, it looks over the water of the Oudezijds Kolk. The apartment is just around the corner of the Central Station, where all modes of public transport come together (train, tram, subway, bus, ferry). It regards a particularly sightly monumental building (17th/18th century) with a long and rich history and a façade (XVII) below cut frame (approximately 1800) and gable with oeil-de-boeuf (XVII, renovated XVIII) at the rear.

The apartment is situated on the first floor.

This unique apartment is accessible via the common staircase. On the first floor you will find two spacious bedrooms. Both bedrooms have a view over the Oudezijds Kolk, the living room at the front overlooks the Geldersekade. The bathroom has a bath, sink and toilet.
Because of the many windows the living room is a very light, open space. The open kitchen is equipped with all necessary appliances.

Layout:
The entrance is on the first floor at the front of the Geldersekade, through the common staircase you get access.
The front door of the apartment is located on the first floor. Immediately upon entering you will find the two bedrooms on the right. The bathroom is in the middle of the house. The living room with open kitchen is located at the front of the apartment

Particularities:
- Living area 80 m2
- Historical and monumental building in one of the oldest parts of Amsterdam.
- Clear view over the canals and the IJ/Oosterdok.
- A significant part of the inner city of Amsterdam can be seen from the little tower on the rooftop terrace.
- The original wooden beam construction is on sight.
- Recently renovated and in extremely good condition.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-02-2018
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Burgwallen-Oude Zijde

Het postcodegebied 1012 omvat het alleroudste deel van Amsterdam. Het ligt tussen de Singel in het westen, Geldersekade en Kloveniersburgwal in het oosten, de Prins Hendrikkade in het noorden en de Amstel in het zuiden. Het is een levendig gebied. De Wallen zijn internationaal bekend en populair bij toeristen. Met het project 1012 gaat de gemeente Amsterdam actief criminaliteit en verloedering tegen in dit hart van de stad. Samen met bewoners, ondernemers en investeerders versterkt de gemeente het unieke karakter van dit gebied én zijn economische waarde.

Kaart Geldersekade 6 C 1012BH Amsterdam, Kop Zeedijk

naar Geldersekade 6 C 1012BH Amsterdam, Kop Zeedijk
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand