Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Genhoes 17 1082BC Amsterdam, Buitenveldert Midden Zuid

Bewaar object

Omschrijving

Riante eengezinswoning van ca. 168m2 met 6 slaapkamers en een ruime tuin met terras aan het water van de Kleine Wetering.

Deze eengezinswoning ligt aan een rustige straat in Buitenveldert en bestaat uit een begane grond met ruime woonkamer, separate keuken, een eerste verdieping met 4 slaapkamers en een badkamer en een tweede verdieping met een ruime slaapkamer voorzien van een kleedkamer en een eigen badkamer. Naast deze slaapkamer is er op deze verdieping nog een tweede slaapkamer en een utility kamer met o.a. de cv-installatie.

Dit huis heeft een heerlijke diepe tuin en ligt op het zuiden, vanuit de woonkamer en vanaf het terras heb je heerlijk uitzicht op het water en naar de parkachtige groenstrook van t Kleine Loopveld.
Het geheel gerenoveerde buurtwinkelcentrum aan het Zwaansvliet en de Buitenveldertselaan ligt op loopafstand en het Groot Gelderlandplein ligt eveneens op geringe afstand van dit heerlijke familiehuis.

Bijzonderheden:
- 168m2 woonoppervlakte (NEN2580);
- 90m2 tuin met terras aan het water;
- kozijnen met dubbele beglazing;
- 6 slaapkamers;
- lichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin;
- erfpacht tot en met 31 maart 2034, Alg. Bep 1937.
- canon ca. 220,-- per jaar;
- oplevering in overleg.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-01-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
168 m²
Perceeloppervlakte
157 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
9
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Kaart Genhoes 17 1082BC Amsterdam, Buitenveldert Midden Zuid

naar Genhoes 17 1082BC Amsterdam, Buitenveldert Midden Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand