Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

George Gershwinlaan 0 ong 1082LZ Amsterdam

Huurprijs € 420 per m2/jaar

Bewaar object

Omschrijving

TE HUUR OP TOPLOCATIE op de Zuidas

Een representatieve en lichte kantoor/winkelruimte van ca.100m2 op de George Gershwinlaan in Amsterdam op de Zuidas, om de hoek van de Parnassusweg.

De Zuidas is één van de beste en geliefde kantoor-winkellocaties van Amsterdam, mede doordat het in de nabijheid ligt van tal van grote multinationals is dit het populairste zakendistrict van Nederland. Daarbij ligt het in de buurt van verscheidene populaire cafés en restaurants, zoals Loetje en Coffee Concept.

De kantoor/winkelruimte is gelegen op de begane grond aan de voorzijde van het prachtige net opgeleverd gebouw George Gershwin. Er wordt turn key opgeleverd. Er is sprake van een dynamische werkomgeving en de ruimte is voorzien van alle gemakken die een hedendaagse ondernemer nodig heeft.

Het is een zeer representatieve ruimte, voorzien van houten vloeren, vloerverwarming, dubbele beglazing en spots.
De ruimte is o.a. zeer geschikt voor een architect, bouwkundige, advocaat of financieel adviseur. Plaats voor 6 tot 10 bureaus.

Locatie
De Amsterdamse Zuidas is een top locatie van wonen en werken in een gebied met een optimale infrastructuur, op zeer korte afstand van de A10, Schiphol en het historische centrum van Amsterdam.
Op station Zuid stoppen tram, metro, bus, trein en straks ook de HSL, waarmee binnen een paar uur steden als Brussel, Parijs en Londen bereikt kunnen worden. Schiphol ligt op 6 minuten afstand met de trein.

Kenmerken:
- Huurprijs €420,- per m² per jaar excl. BTW
- Servicekosten € 225,- per maand voor gas- elektra, water en schoonmaak
- Eigen toegang
- Gemeenschappelijke, ruime en moderne keuken en wc
- Mogelijkheid voor gebruik van fraaie vergaderruimte
- Oplevering: nader overeen te komen
- Huurtermijn nader overeen te komen
- Voorbehoud goedkeuring verhuurder
- Meubels in overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-03-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Zuidas

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid, rondom Ringweg-Zuid, ligt de Zuidas. Het gebied zit ingeklemd tussen de Amstel enerzijds en de Schinkel anderzijds. In het centrum van de Zuidas bevindt zich Station Zuid.
De Zuidas, het La Défence van Amsterdam
Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied dat volop in ontwikkeling is. In eerste instantie was de Zuidas bedoeld als kennis- en zakendistrict, met de focus op de ontwikkeling van hoogwaardig kantorengebied. Bij de bouw van het gebied had men niet de minste voorbeelden voor ogen: La Défence in Parijs en The Docklands in Londen. De Zuidas is in het buitenland ook wel bekend als de 'Financial Mile'.
De Zuidas: van zakendistrict naar woon/werk
Sinds kort is de focus op de Zuidas verplaatst naar de ontwikkeling van woningen. Op dit moment wonen er nog relatief weinig mensen in het gebied, maar dat verandert door onder andere de bouw van gevarieerde koopappartementen en huurappartementen door woningcorporaties. En met het bouwen van woningen zullen ook meer voorzieningen, zoals kinderdagverblijven, cafés en scholen, in de buurt komen. Maar de plannen zijn nog niet af. De komende jaren zal er nog volop gebouwd worden. In 2019 start men zelfs met de grootste bouwoperatie van het gebied: Zuidasdok, dat tot doel heeft de bereikbaarheid van het gebied te optimaliseren. Station Amsterdam Zuid zal daartoe uitgroeien tot een tweede Centraal Station met haltes voor onder andere de Noord/Zuidlijn. Op die manier wordt Station Amsterdam Zuid en daarmee de Zuidas binnen driekwartier voor drie miljoen mensen bereikbaar.

Kaart George Gershwinlaan 0 ong 1082LZ Amsterdam

naar George Gershwinlaan 0 ong 1082LZ Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand