Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

George Gershwinlaan 207 1082MT Amsterdam, Zuidas Zuid

Bewaar object

Omschrijving

**SEE ENGLISH TRANSLATION BELOW**

George Gershwinlaan 207 te Amsterdam, Zuidas Amsterdam Zuid
Gelegen in het prachtige complex Miles Building (opgeleverd in 2011): goed ingedeeld 3-kamerappartement (ca. 131m2), gelegen op de 2de etage met balkon op het zuiden gelegen. Voorts een luxe Bulthaup keuken en fraaie badkamer.

INDELING:
De riante afgesloten entree loopt over in een binnentuin, grenzend aan de Boelegracht. Met de lift komt u op de 2de etage. Het voorportaal grenst direct aan de inpandige berging, waar ook de wasmachine aansluiting is. Hier is voldoende ruimte om tevens uw jassen op te hangen. Via de hal loopt u rechtdoor naar de zeer grote woonkamer van ruim 42m2m, een lichte woonkamer met toegang tot het balkon (zuiden) en met witte luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de hal komt u ook bij de twee goed bemeten slaapkamers. De goed ingedeelde badkamer heeft luxe grote wand- en vloertegels, een ligbad, grote wastafel, inloopdouche en toilet. Er is een tweede separaat toilet met fonteintje en bergkast toegankelijk vanuit de hal. In de onderbouw is een privé berging en er is tevens de mogelijkheid om een parkeerplaats te kopen.

LIGGING:
Gelegen in het hart van de Zuidas. Op zeer korte afstand van NS Station Zuid/WTC. Hier zijn ook diverse winkels. Onlangs is een AH geopend in het complex schuin achter Miles Building. Winkelcentrum Gelderlandplein is enkele minuten fietsen. Op de Zuidas zitten verschillende restaurants en bars. Maar ook buiten de Zuidas ligt de reuring binnen handbereik! De Beethovenstraat, maar ook het Amsterdamse Bos en de oprit naar de snelweg.

BIJZONDERHEDEN:
-gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond: indexcanon bedraagt € 4.952,09, AB 2000
-vaste projectnotaris: DLA Piper;
-er geldt voor koper een zelfbewoningsplicht gedurende 2 jaar na levering;
-mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage, vraagprijs € 45.000,- o.b.v. jaarlijkse canonbetaling: indexcanon bedraagt € 389,35;
-servicekosten bedragen € 177,60 per maand, servicekosten parkeerplaats € 46,57;
-huismeester aanwezig van 9-17u van maandag tot en met donderdag;
-verwarming middels warmteopslag, via de vloerverwarming. Huur warmtepomp bedraagt € 79,92 per maand, bronbeheer € 28,50 per maand.

‘’Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.’’

Located in the gorgeous complex Miles Building (completed in 2011): well laid out 3-room apartment (approx. 131 m2), located on the 2nd floor with balcony oriented to the south. In addition, a luxurious Bulthaup kitchen and beautiful bathroom.

LAYOUT:
The spacious enclosed entrance extends into a courtyard, adjacent to the Boelegracht. You arrive on the 2nd floor with the lift. The tour portal is located directly adjacent to the integral storage, where the washing machine connection is also located. There is sufficient space here to also hang your coats. Through the hall you walk straight to the very large living room of a spacious 42 m2, a bright living room with access to the balcony (south) and with white luxurious open kitchen featuring various built-in appliances. Through the hall you also arrive at the two well-sized bedrooms. The nicely laid out bathroom has luxurious large wall and floor tiles, a bathtub, large washstand, walk-in shower and toilet. There is a second separate toilet with washbasin and storage closet accessible from the hall. In the substructure there is a private storage and there is also the possibility to purchase a parking spot.

LOCATION:
Located in the heart of De Zuidas. At a very short distance from NS Station Zuid/WTC. There are also various shops here. An AH recently opened in the complex diagonally behind Miles Building. Gelderlandplein shopping centre is several minutes away by bike. There are various restaurants and bars in De Zuidas. However, the liveliness outside of De Zuidas is also within reach, the Beethovenstraat, but also the Amsterdamse Bos and the entrance to the highway.

PARTICULARITIES:
-located on municipal leasehold land: indexed ground rent amounts to € 4,952.09, AB 2000;
-fixed project notary: DLA Piper;
-there is a self-habitation obligation for the buyer for 2 years after delivery;
-possibility to purchase a parking spot in the underlying parking garage, asking price € 45,000 on the basis of annual rent payment: indexed rent amounts to € 389.35;
-service costs amount to € 177.60 per month, service costs parking spot € 46.57;
-caretaker present from 9-17h from Monday to Thursday;
-heating by means of thermal storage, through floor heating. Rental heat pump amounts to € 79.92 per month, resource management € 28.50 per month.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-02-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
131 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Zuidas

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid, rondom Ringweg-Zuid, ligt de Zuidas. Het gebied zit ingeklemd tussen de Amstel enerzijds en de Schinkel anderzijds. In het centrum van de Zuidas bevindt zich Station Zuid.
De Zuidas, het La Défence van Amsterdam
Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied dat volop in ontwikkeling is. In eerste instantie was de Zuidas bedoeld als kennis- en zakendistrict, met de focus op de ontwikkeling van hoogwaardig kantorengebied. Bij de bouw van het gebied had men niet de minste voorbeelden voor ogen: La Défence in Parijs en The Docklands in Londen. De Zuidas is in het buitenland ook wel bekend als de 'Financial Mile'.
De Zuidas: van zakendistrict naar woon/werk
Sinds kort is de focus op de Zuidas verplaatst naar de ontwikkeling van woningen. Op dit moment wonen er nog relatief weinig mensen in het gebied, maar dat verandert door onder andere de bouw van gevarieerde koopappartementen en huurappartementen door woningcorporaties. En met het bouwen van woningen zullen ook meer voorzieningen, zoals kinderdagverblijven, cafés en scholen, in de buurt komen. Maar de plannen zijn nog niet af. De komende jaren zal er nog volop gebouwd worden. In 2019 start men zelfs met de grootste bouwoperatie van het gebied: Zuidasdok, dat tot doel heeft de bereikbaarheid van het gebied te optimaliseren. Station Amsterdam Zuid zal daartoe uitgroeien tot een tweede Centraal Station met haltes voor onder andere de Noord/Zuidlijn. Op die manier wordt Station Amsterdam Zuid en daarmee de Zuidas binnen driekwartier voor drie miljoen mensen bereikbaar.

Kaart George Gershwinlaan 207 1082MT Amsterdam, Zuidas Zuid

naar George Gershwinlaan 207 1082MT Amsterdam, Zuidas Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand