Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Gerrit van der Veenstraat 159 1077EA Amsterdam, Minervabuurt Midden

Huurprijs € 3.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Gerrit van der Veenstraat 159 II

Riant bovenhuis gelegen op de tweede, derde en vierde verdieping. Oppervlak circa 200 m2. De woning beschikt over o.a. 6 slaapkamers, een ruime bergkamer, een balkon, nieuwe keuken en nieuwe badkamer. Op de vierde verdieping is een 2e badkamer gelegen.

De woning is gelegen op een uitstekende lokatie in Amsterdam-Zuid nabij winkels op de Stadionweg en de gezellige Beethovenstraat, internationale school, zakencentrum Zuidas en het Vondelpark. Het appartement is met het openbaar vervoer en de auto zeer goed bereikbaar. Zowel het NS station Amsterdam Zuid WTC, als de belangrijke uitvalswegen (o.a. ringweg A10) en de luchthaven Schiphol bevinden zich op geringe afstand. In de directe omgeving is overigens voldoende parkeergelegenheid.

Indeling: eigen opgang naar de tweede verdieping, overloop, wc, keuken (vernieuwd in 2017) voorzien van diverse inbouwapparatuur en een losse Amerikaanse koel-/vries combinatie. Zeer ruime woonkamer en suite. Aan de achterzijde vrij uitzicht. Aan de voorzijde is nog een zijkamer welke als studeer- of slaapkamer gebruikt kan worden. De derde verdieping beschikt over 4 slaapkamers en een badkamer. De masterbedroom heeft een balkon. De badkamer is in 2017 vernieuwd en is voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel. De vierde verdieping heeft een ruime slaapkamer en een grote bergkamer. Hier is tevens een tweede badkamer met wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
Appartement niet beschikbaar voor woningdelers
Huur €3.500,- exclusief gas, water, elektra
Beschikbaar per direct
Waarborgsom 2 maanden
Stoffering in overleg
Alles opnieuw geschilderd en voorzien van een nieuwe keuken, badkamer en vloer

++++++++++

Spacious apartment of approx 200 m˛ located on the second, third and fourth floor. The apartment has 6 bedrooms, a spacious storage room, a balcony, new kitchen and new bathroom. On the fourth floor is a second bathroom located.

The house is situated at an excellent location in Amsterdam-Zuid with shops on the Stadionweg and the cosy Beethovenstraat, International School, Business Center Zuidas and the Vondelpark. The apartment is easy accessible by public transport and by car. Both the NS station Amsterdam Zuid WTC, as well as the main roads (including the A10 Ring Road) and Schiphol Airport are only a short distance away. There is also ample parking In the immediate vicinity.

Layout: Private corridor to the second floor, overflow, WC, kitchen (renewed in 2017) equipped with various built-in appliances and an American cooling-/freeze combination. Very spacious living room and suite. At the rear unobstructed views. At the front of the apartment is a sideroom which can be used as a study or bedroom. The third floor has 4 bedrooms and a bathroom. The master bedroom has a balcony. The bathroom has been renovated in 2017 and is equipped with a bath, shower, toilet and washbasin. The fourth floor has a spacious bedroom and a large storage room. There is also a second bathroom with a washing machine connection.

Details:
Apartment is not available for sharing
Rent €3,500,-excluding gas, water, electricity
Directly available
Deposit 2 months
Furnishing in consultation
All repainted and equipped with a new kitchen, bathroom and floor
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-11-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
200 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
9
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Kaart Gerrit van der Veenstraat 159 1077EA Amsterdam, Minervabuurt Midden

naar Gerrit van der Veenstraat 159 1077EA Amsterdam, Minervabuurt Midden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand