Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Geuzenkade 50 - hs 1056KM Amsterdam, De Baarsjes

Vraagprijs € 295.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1933
Woonoppervlakte
57 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Heerlijk wonen op een toplocatie in een geheel gerenoveerde woning? Dan is dit je kans!

Dit leuke appartement is in 2011 helemaal gerenoveerd, waarbij de originele details zoals glas-in-lood en tegels in de hal, behouden zijn. Hierdoor krijg je direct de echte sfeer die je zoekt; gezellig en sfeervol!

Verder beschik je hier over 2 nette slaapkamers, een zeer ruime tuin op het zuiden (ca. 17 meter diep!) en de mogelijkheid om 4 meter naar achteren uit te bouwen!

Kom snel dit leuke huis van binnen bekijken, voordat iemand anders ermee vandoor gaat.


Wonen & koken
De woonkamer is gezellig en lekker licht! Dit komt niet alleen door de grote ramen, maar ook door de strakke en neutrale afwerking. Op de vloer ligt een nette laminaatvloer en de muren zijn strak afgewerkt.
De keuken is geplaatst in een rode kleur en beschikt over diverse apparatuur. Ook is er voldoende werk- en kastruimte aanwezig.

Slapen & relaxen
De 2 slaapkamers zijn prima afgewerkt en hebben een goede afmeting. Door de praktische indeling gaat er geen ruimte verloren en hierdoor past er met gemak een grote kast in.

De badkamer is modern afgewerkt en voorzien van vloerverwarming, een ingebouwde radio, een douche, toilet en een wastafel.

Tuin
Via de twee slaapkamers en de keuken, is de zeer ruime tuin (ca. 17 meter diep!) te bereiken. Hier is een grote veranda aanwezig waar je heerlijk kunt zitten en kunt genieten van het lekkere weer en een goed glas wijn. Door de gunstige ligging op het zuiden, geniet je hier altijd van de zon.

De gemeentelijke erfpachtscanon is afgekocht tot 31 augustus 2054.


Vereniging van Eigenaren
Er is een actieve VvE en deze wordt professioneel beheerd. De servicekosten bedragen circa € 86,- per maand.


Locatie
Dit leuke huis is gelegen op een toplocatie! Aan de voorzijde kijk je uit over een perkje en water en een rustige straat. Verder zijn de Foodhallen, De Clerqstraat en de Ten Kate Markt op loopafstand te bereiken, waardoor je alle voorzieningen binnen handbereik hebt!


VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D? BEKIJK DE WONINGPRESENTATIE OP ONZE WEBSITE.
De knop [3D View] op onze website geeft toegang tot een virtuele rondleiding in 3D. De tour laat zien hoe je van de ene kamer naar de hal loopt of de badkamer in. Alsof je in het huis bent en er zelf doorheen wandelt. Voor de ultieme beleving kijk je met een Google Cardboard VR-bril, verkrijgbaar bij onze makelaars..
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 86 p/m
Aanmeldingsdatum
29-04-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
57 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.