Gibraltarstraat 82 huis 1055NT Amsterdam, Gibraltarbuurt

Vraagprijs € 375.000 

Bewaar object

Omschrijving

Schitterend verbouwd 3 kamer appartement van 70 m2, met een berging en een heerlijke tuin, gelegen op steenworp afstand van het Westerpark!

Dit smaakvol gerenoveerde appartement is gelegen op de begane grond van dit goed onderhouden pand nabij de Haarlemmerweg. Het pand wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Entree, hal, toegang tot eerste slaapkamer en woonkamer, welke beide aan de voorzijde zijn gelegen. Het separate toilet en de badkamer zijn centraal in de woning gelegen. De open keuken loopt door in de uitbouw, waar een eetgedeelte of extra slaapkamer gecreëerd kan worden. Centraal in de woning vind je nog een extra (slaap)kamer. Heerlijke tuin aan de achterzijde met berging.

De woning is volledig gerenoveerd en v.v. een nieuwe keuken met inbouwapparatuur, nieuw sanitair waarbij leidingwerk volledig in de wanden is weggewerkt. Verder is de woning uitgebouwd en is de elektra installatie vernieuwd.

Ligging:
Het appartement is gelegen in het bruisende voormalige stadsdeel Bos en Lommer. In de buurt kun je een lekker hapje eten bij onder andere Grand Café Fossa, Bagels & Beans, Podium Mozaik. Bij het Podium Mozaik kun je tevens genieten van kunst, cultuur en theatervoorstellingen. Ook hot spots 'Westerpark' en 'De Hallen' voor een unieke vrijdagmiddagborrel liggen om de hoek. Als je zelf wilt koken, vind je diverse bekende supermarkten op loopafstand.

Je kunt daarnaast eenvoudig uw weg vinden naar het centrum en bijvoorbeeld de Jordaan, op een minuut of 5 fietsen. Ook de uitvalswegen zijn in enkele minuten met de auto aan te rijden, via oprit S104 en S105 ben je zo op de Ring A10.

Bouw:
Het pand is gebouwd in 1936 en is traditioneel gebouwd. Het complex heeft stenen gevels, houten vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. De woning is voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door een Intergas c.v. installatie.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is voor vijftig jaren vooruitbetaald (tot en met 01-09-2061). Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1936
-Woonoppervlakte 70 m2
-Volledig gerenoveerd
-Erfpachtcanon afgekocht tot en met 01 september 2061
-Volledig voorzien van dubbele beglazing
-Tuin is gesitueerd op het oosten
-Servicekosten bedragen € 91,23 per maand (inclusief opstalverzekering en reservering onderhoud)
-Oplevering kan spoedig

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-01-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1936

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Kaart Gibraltarstraat 82 huis 1055NT Amsterdam, Gibraltarbuurt

naar Gibraltarstraat 82 huis 1055NT Amsterdam, Gibraltarbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand