Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Goudsbloemstraat 32 1015JP Amsterdam, Driehoekbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Goudsbloemstraat 32, 1015 JP te Amsterdam.
Geheel hoekpand (207 m²), leeg opgeleverd, midden in de bruisende centrum. Dit voormalige winkelpand ligt midden in de bruisende Jordaan tussen de Brouwers- en Lindengracht, om de hoek van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. Het pand is erg interessant voor ouders met studerende kinderen, verhuur van drie appartementen, of wonen met gedeeltelijke verhuur!

Ligging/bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen op de hoek van de rustige Goudsbloemstraat en de Eerste Goudsbloemdwarsstraat, vlakbij de Brouwersgracht. De Jordaan kenmerkt zich door haar diversiteit. Op loopafstand bevinden zich onder meer de top-restaurants Toscanini, Daalder en Bordewijk, maar ook veel gezellige cafés zoals bijvoorbeeld Thijssen.
De Westerstraat, voor alle dagelijkse boodschappen, is om de hoek gelegen, en in de Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk zijn talloze kleding- en speciaalzaken te vinden. Op maandag en zaterdag is er uiteraard nog de beroemde bric-en-brac, en (biologische) markt in resp. de Westerstraat en Lindengracht. Voorts is het Centraal Station met alle denkbare o.v. verbindingen eenvoudig te bereiken en in het nabijgelegen Westerpark kunt u lekker wandelen of sporten.

Indeling:
Begane grond + split level
Eigen entree. Bij binnenkomst in het voormalige winkelpand vallen direct de prachtig hoge plafonds en enorme ruimte op. Door de hoekligging en de opvallend grote ramen is er veel (zon) lichtinval. De woonkamer is bijzonder sfeervol door het fraaie houten balkenplafond. Aan achterzijde vinden we de dichte keuken die voorzien is van inbouwapparatuur. Via een gietijzeren wenteltrap komt u op de vide waar de masterbedroom is gelegen. De badkamer ligt aan achterzijde en is voorzien van een douche, wastafel, toilet en handdoekradiator. Hier bevindt zich tevens de wasmachine. De splitlevel constructie geeft een speels karakter aan de woning met een vide, die een leuke doorkijk naar beneden biedt. De hardstenen plavuizen en de originele houten bewerkte vloer op de verdieping maken het tot een zeer charmant geheel.

Bovenhuis:
Opgang in de zijgevel. Entree met een trap naar de bovenste drie verdiepingen (2 woningen).

Eerste etage:
Studiowoning heeft door de grote ramen en open keuken een heerlijk ruimtelijk gevoel en de originele houten vloer geeft een sfeervol karakter. De badkamer is gelegen aan de achterzijde en voorzien van toilet, ligbad/jacuzzi, wastafel en douche.

Tweede etage:
Entree, via de hal komt u in de woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen aan beide zijden. Door de open keuken is alle ruimte hier optimaal benut, en voelt deze etage heerlijk ruim. De keuken is nieuw en is voorzien van alle inbouwapparatuur. Via de hal is er toegang tot de badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Derde etage:
Er is een vaste trap naar de 3e verdieping. De originele kapconstructie is hier fraai in het zicht gelaten, waardoor de slaapverdieping bijzonder charmant is. De slaapkamer beschikt tevens over een wastafelmeubel met de nodige opbergruimte, met eronder ruimte voor wasmachine en droger. Aan de achterzijde een separaat toilet.

Goudsbloemstraat:
De bloem, behorende tot de familie van de composieten (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Heel pand bestaande uit 3 woningen (ongesplitst)
- 207 m² (NEN meetrapport aanwezig)
- Eigen grond, dus geen erfpacht
- Het pand wordt leeg opgeleverd
- Fundering circa 15 jaar geleden hersteld
- Deels dubbel glas
- CV-installatie
- Parkeren via vergunningstelsel
- Ouderdoms-/asbestclausule van toepassing
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
207 m²
Perceeloppervlakte
57 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Kaart Goudsbloemstraat 32 1015JP Amsterdam, Driehoekbuurt

naar Goudsbloemstraat 32 1015JP Amsterdam, Driehoekbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand