Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Govert Flinckstraat 120 A 1072EM Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Huurprijs € 3.300 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Govert Flinckstraat 120 A

LUXURY RENTAL APARTMENT THE PIJP AMSTERDAM **SEE ENGLISCH TRANSLATION BELOW**

Designed by Piet Boon

Schitterend ruim twee-laags appartement met hoekligging van ca. 112 m2 , gelegen in de populaire Amsterdamse Pijp. Het appartement is volledig ingericht en gestyled door Piet Boon! De woning is voorzien van prachtige inbouwkasten en wordt compleet met luxe meubilair en stoffering verhuurd. Styling elementen waarbij je het thuis gevoel ervaart maar nog genoeg ruimte hebt om je persoonlijke sfeer toe te voegen.

Het complex waarin de woning zich bevindt is in 2016 volledig gerenoveerd waarbij aan werkelijk alles is gedacht. De luxe open keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een elektrische kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser en combi-oven alsook een compleet servies, bestek- en glazen. De chique badkamer is voorzien van dubbele wastafel, ligbad en douche en geeft je het gevoel van comfort en luxe. Op beide etages bevindt zich een separaat toilet.

Een buitenkans voor wie in de dynamiek van de stad wil wonen, maar niets wil inleveren op het gebied van wooncomfort, luxe en bereikbaarheid. Dit appartement voldoet aan de modernste eisen op het gebied van duurzaamheid, geluidsisolatie en veiligheid. Maar dat niet alleen: de afwerking is ook nog eens van een bijzonder hoog niveau. De verfijnde architectuur met de prachtige entrees sluit naadloos aan op de historische omgeving.

De Govert is gelegen aan de Govert Flinckstraat, ter hoogte van de Ferdinand Bolstraat. Midden in de bruisende Pijp waar vele restaurantjes, de Albert Cuyp markt en het Sarphatipark zorgen voor ontspanning, recreatie, inspiratie en creativiteit. Met de fiets, te voet of het openbaar vervoer ben je zo van de ene hotspot naar de andere. De Govert is tevens vlakbij het centrum van de stad alsmede de Zuidas, dus de perfecte locatie.

Deze woning wordt collegiaal aangeboden met Rots-Vast Groep. Wij nodigen u graag van harte uit voor een bezichtiging ter plaatse. Neemt u gerust contact op via de volgende telefoonnummers: 020-3050560 of 020-6627662.

Bijzonderheden Govert Flinckstraat 120 A:
- Gelegen 1ste en 2de verdieping (maisonnette);
- Woonoppervlakte ca. 112m2;
- Luxe open keuken -design by Piet Boon;
- Ruime en lichte living door de hoekligging;
- 3 ruim bemeten slaapkamers;
- Luxe badkamer voorzien van een bad en een inloopdouche;
- Turn Key;
- Servicekosten bedragen € 373,- inclusief schoonmaakkosten € 128,- per maand;

In de servicekosten zijn onder andere inbegrepen; schoonmaak, glasbewassing, lift, wifi, tv, meubilering, stoffering.

Govert Flinckstraat 120 A

LUXURY RENTAL APARTMENT in THE PIJP AMSTERDAM

Designed by Piet Boon

Wonderful and completely furnished double apartment of approximately 112 m2, situated in the popular The Pijp area. The apartment is completely styled by Piet Boon and features beautiful built-in closets and comes complete with furniture and upholstery! Styling elements allowing you to experience its homely feeling, but still leaving enough space to add your personal touch.

The apartment is situated in a building that is completely renovated in 2016. The luxurious open-plan kitchen features all needed appliances, including a cooker, extraction hood, refrigerator-freezer combination, dishwasher and combination oven, as well as complete crockery set. The chic bathroom which is provided with a bathtub, a walk-in shower and a wash basin gives you a feeling of comfort and luxury. Both on the first and the second floor is a separate toilet.

An excellent opportunity for those wanting to live in the dynamic energy of the city, but do not want to make any concessions in the areas of residential comfort, luxury and accessibility. This apartment meets the most modern requirements in the areas of sustainability, sound insulation and safety. But not just that: the finishing is also of an especially high quality level. The refined architecture with the beautiful entrances connects seamlessly to the historical environment.
De Govert is located at the Govert Flinckstraat and the Ferdinand Bolstraat in the bustling De Pijp where there are many restaurants, Albert Cuyp market and Sarphatipark ensure relaxing, recreation, inspiration and creativity. By bicycle, by foot or public transport you easily go from hotspot to hotspot. De Govert is also nearby the city centre and De Zuidas, the perfect location!

This apartment is offered to you in combination with Rots-Vast Groep. Please make an appointment with the office by one of the following phonenumbers 020-3050560 or 020-6627662.

Particularities Govert Flinckstraat 120 A:
- Design by Piet Boon;
- This type of apartment is situated on the corner and1st and 2nd floor (maisonnette) ;
- Surface approx. 112 m2;
- Luxury open kitchen design by Piet Boon;
- 3 bedrooms;
- Luxurious bathroom with bathtub and walk-in shower;
- Turn Key;
- Servicecosts are € 373,- including the cleaning of € 128,- a month for the apartment.

The servicecosts contains:cleaning,window cleaning, elevator, WiFi, tv, fully luxury design furnishing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 373 p/m
Aanmeldingsdatum
07-04-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
112 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Kaart Govert Flinckstraat 120 A 1072EM Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

naar Govert Flinckstraat 120 A 1072EM Amsterdam, Sarphatiparkbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand