Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Griendstraat 20 1069VA Amsterdam, Sloten/Slotervaart/Osdorp

Vraagprijs € 207.500 

Bewaar object
Bouwjaar
1959
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
109 m²

Omschrijving

Goed ingedeelde vijf kamer eengezinswoning met vier volwaardige slaapkamers en ruime achtertuin. Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met in de nabije omgeving diverse buurtwinkels en openbaar vervoer gelegenheden. Achter de woning is een speelplein aanwezig waar de kinderen heerlijk kunnen spelen

Ligging:
Dit huis is een ideale uitvalsbasis: met de fiets bent u zo bij het Osdorperplein en Sloterplas, maar ook Halfweg en recreatiegebied Spaarnwoude zijn goed te befietsen. Met lijn 17 bent u in een half uurtje in het Centrum en met de auto rijdt u zo de A9 of A5 op.

Indeling:
Entree woning, meterkast, keuken, inpandige berging, hal, toilet, woonkamer met toegang naar achtertuin. Via een vaste trap in de hal toegang naar de eerste verdieping.
Eerste verdieping: Overloop, vier slaapkamers, badkamer( voorzien van wastafel, douchehoek en tweede toilet).
Zolder: Via een vlizotrap op de overloop eerste verdieping is de ruime zolder te bereiken waar tevens de cv ketel is opgesteld.

Bijzonderheden Woning:

Woonoppervlakte(gbo) : Ca. 83m²
M2 overige inpandige ruimtes : Ca. 23 m²
Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Eigendomssituatie :Erfpacht is afgekocht tot 15 oktober 2055
Oplevering : Leeg en in huidige staat.
Kozijnen : Kunststof kozijnen v.v. van dubbel glas
Cv : Cv combi ketel aanwezig ( bouwjaar 2004)
Bouwjaar woning : c.a. 1959
Tuin : c.a. 51 m2 en gelegen op het Zuid-Westen
Parkeren : Vrij parkeren voor de deur is mogelijk.
Inwendige staat : Modernisering is gewenst

Verkoopvoorwaarden:

Zelfbewoningsclausule en Ouderderdomsclausule van toepassing
Voorbehoud gunning verkoopster( Ymere)
De woning is een voormalig huurwoning. Deze woning is nooit door de verkoper bewoond.
Ondertekening koop en leveringsakte verloopt uitsluitend via de projectnotaris Lubbers en Dijk.
Asbestinventarisatie rapportage aanwezig(Type A) en op eerste verzoek van een ieder ter inzage.
Bodemgesteldheid: Voor meer informatie over de bodemgesteldheid adviseren wij een ieder om het bodemloket te raadplegen. www.bodemloket.nl
Indien er tussen verkoper en koper een ontbindende voorwaarde is overeengekomen dan vervalt deze 4 weken na ondertekening koopakte.
Levering dient voor of uiterlijk 8 weken na ondertekening koopakte plaats te vinden via notariskantoor Lubbers en Dijk.
Tot meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichting dient koper binnen 5 weken na ondertekening van de koopakte een waarborgsom of een schriftelijk bankgarantie te stellen ter hoogte van 10 % van de koopprijs.
De kosten voor het opstellen van de koopakte zijn voor rekening van verkoopster. Indien koper voor of na ondertekening van de koopakte de ontbinding inroept of de koop ontbindt, dan komen de gemaakte kosten voor het opstellen van de koopakte voor rekening koper. Indien verkoopster en koper in overleg besluiten de koop te ontbinden, dan worden de kosten van de koopakte tussen partijen verdeelt.


Disclaimer:

Aan de inhoud van deze advertentietekst kunnen géén rechten worden ontleend. Druk- en typefouten voorbehouden. Maten zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-06-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²
Perceeloppervlakte
109 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: De Punt

De Punt De Punt is een wijk in Amsterdam Nieuw-West en lag voor de herindeling van Amsterdam in zeven stadsdelen in 2010 in voormalig stadsdeel Osdorp. De wijk, in de vorm van een punt, ligt tussen de Baden Powellweg, het Rudi Bloemgartensingel en de Ookmeerweg, tegen herdenkingspark Westgaarde aan. Osdorper Ban De belangrijkste straat in de Punt is de Osdorper Ban. Deze bedrijvige straat, vernoemd naar buurtschap Osdorp, heeft de meeste middenstand van de buurt en loopt van oost naar west. Aan de straat ligt de Lucaskerk en de toegangsweg van Westgaarde ligt in het verlengde van de Osdorper Ban. Inwonersamenstelling van De Punt In 2017 had De Punt 6000 inwoners en 2600 woningen, waarvan 27% eengezinswoningen en 73% meergezinswoningen. 88% van de woningen dateert uit een bouwjaar van vóór 2000 en 12% is dus daarna gebouwd. 32% van de inwoners is autochtoon. Van de allochtone bevolking van De Punt is 20% afkomstig uit een westers land. Dat wil zeggen uit Europa minus Turkije, Noord-Amerika, Indonesië, Oceanië of Japan. 26% en 21% van de allochtone inwoners van De Punt zijn respectievelijk afkomstig uit Marokko en Turkije.