Groenmarktkade 1 IV 1016TA Amsterdam, Groenmarktkadebuurt

Vraagprijs € 350.000 

Bewaar object

Omschrijving

Groenmarktkade 1-IV, 1016 TA Amsterdam

Zeer licht en praktisch ingedeeld appartement van 54 m˛ (NEN). Het appartement is gelegen op een goede locatie, met vrij uitzicht over het water van de Singelgracht.

Indeling:
Op de vierde verdieping bevindt zich de voordeur van het appartement. Entree, lichte woonkamer met open keuken die is gelegen aan de voorzijde, met vrij uitzicht over de Singelgracht. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich de open slaapkamer die eenvoudig door het plaatsen van een wand, tot een afgesloten slaapkamer kan worden gemaakt. De moderne badkamer is in 2014 gerenoveerd en beschikt over een inloopdouche, een ruime wastafel en de wasmachine-/droger aansluiting. Tevens is er een separate en moderne wc met fontein.

Locatie:
Deze woning is zeer centraal gelegen op de rand van de Jordaan en Oud West. Kenmerkend voor deze buurt zijn de mooie straten en de vele leuke restaurants en cafés met gezellige terrasjes. De Jordaan, het Leidseplein en het Vondelpark zijn allemaal op loopafstand. Uitstekende verbinding met het openbaar vervoer (diverse tramhaltes op de Rozengracht , Marnixstraat). Ook de Ring A10 is gemakkelijk te bereiken. Vliegveld Schiphol is op 20 autominuten verwijderd.

Kenmerken:
- Appartementsrecht (54m˛, NEN gemeten) gelegen in het centrum
- Erfpacht afgekocht tot 2074
- Fundering vernieuwd in 2003
- Centrale verwarming via Remeha combiketel (2009)
- Dubbel glas
- Toestemming VVE voor aanleg dakterras
- Gezonde VvE met 5 leden
- Servicekosten: € 97,- per maand
- Parkeren via vergunningsstelsel
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Engel & Völkers geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht ontleend.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Groenmarktkade 1-IV, 1016 TA Amsterdam

Very bright and practically laid out apartment of 54 m˛ (NEN). The apartment is located at a good location with unobstructed view on the water of the Singelgracht.

Layout:
The front door of the apartment is located on the fourth floor. Entrance, bright living room with open kitchen, which is situated at the front with unobstructed view on the Singelgracht. The kitchen features all built-in appliances. At the back there is the open bedroom which can easily be realised as a closed bedroom, simply by placing a wall. The modern bathroom was renovated in 2014 and features a walk-in shower, a spacious washstand and the washing machine/dryer connections. In addition, there is a separate and modern toilet with washbasin.

Location:
This house is located very centrally at the edge of the Jordaan and Oud West. Characteristic for this neighbourhood are the beautiful streets and the many nice restaurants and cafes with convivial terraces. The Jordaan, Leidseplein and Vondelpark are all at walking distance. Excellent connection with public transport (various tram stops at Rozengracht, Marnixstraat). The A10 ring road is also easily reached. Shiphol Airport is 20 minutes away by car.

Particularities:
- Apartment right (54 m˛, NEN measured) located in the centre
- Leasehold paid until 2074
- Foundation renewed in 2003
- Central heating through Remeha combination boiler (2009)
- Double glazing
- Permission HOA for construction roof terrace
- Healthy HOA with 5 members
- Service costs: € 97 per month
- Parking through permit system
- Delivery in consultation

This information is completely free of obligation, solely intended for the addressee and not intended as an offer. When it comes to the accuracy of the specified information, no liability can be accepted by Engel & Völkers, nor can any right be derived from the specified information.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
54 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Kaart Groenmarktkade 1 IV 1016TA Amsterdam, Groenmarktkadebuurt

naar Groenmarktkade 1 IV 1016TA Amsterdam, Groenmarktkadebuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand