Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Grote Bickersstraat 46 PP40 1013KS Amsterdam, Westelijke eilanden

Huurprijs € 250 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Op superlocatie parkeren in Amsterdam-Centrum.

Beveiligde, overdekte en verwarmde parkeerplaatsen op het Bickerseiland, in een nette veilige afgesloten ruime garage met een elektrische deur (voorzien van afstandsbediening) en met vorstbeveiliging uitgevoerde in / uitrit.
Het complex is mede beveiligd met een 24uurs camera surveillance systeem. Door de aanwezige lift is hij goed toegankelijk voor minder validen.
De garage heeft een entree aan de Grote Bickersstraat en Bickerswerf, centraal gelegen op het Bickerseiland direct aan de jachthaven Marina Westerdok en op loopafstand van Haarlemmerdijk, Jordaan en Centraal Station en openbaar vervoer zoals de buslijnen 18, 21 en 22 en tramlijn 3.

Safe parking at premium location in Downtown Amsterdam
Secure, dry and indoor heated car parking at Bickerseiland in a 24/7 CCTV secured neat safe enclosed garage with an electric door (with remote control) and frost protected drive way entrance.
The existing elevator makes it more suitable for less able people.
The garage has his entrance at the Grote Bickersstraat, centrally located and direct at the Marina Jachtclub within walking distance of the Haarlemmerstraat, Jordaan, Central Station and public transport.


Bereikbaarheid:
- Uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer
- Op loopafstand ligt het Centraal Station en het Haarlemmerplein.
- Servicekosten € 12,00 per maand
- De grond is van de gemeente Amsterdam, de erfpachtcanon is echter afgekocht tot 31-03-2051
- Per direct beschikbaar
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 12 p/m
Aanmeldingsdatum
01-04-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Haarlemmerbuurt

De Haarlemmerbuurt is het deel van het centrum van Amsterdam tussen de Brouwersgracht, het stukje van het Singel naar het IJ, de Houtmankade en de Zoutkeetsgracht. Hierin liggen ook de Westelijke Eilanden en Wester- en IJdok. De Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk lopen als ader door dit deel van Amsterdam heen en ze bieden tegelijkertijd een belangrijk en gevarieerd winkelgebied dat populair is bij zowel bewoners als bezoekers. Kenmerkend voor deze buurt is de mix van wonen, werken, winkels en horeca. Rust in het centrum: de Westelijke Eilanden De Westelijke Eilanden bestaan uit de Planciusbuurt, Prinseneiland, Realeneiland en Bickerseiland. Het is een rustig woongebied midden in het centrum van Amsterdam, waar ook gewerkt wordt, vooral in de creatieve sector. De historische structuur is nog goed zichtbaar: er zijn nog werven en wonen doet men ‘op’ de eilanden. Wonen in lofts aan het IJ Het relatief jonge Westerdokseiland is vooral een woongebied. Aan het begin van de 21e eeuw werden hier nieuwbouwwoningen en werkplekken opgeleverd. De ligging is fenomenaal; enerzijds is er het water van het Westerdok, met uitzicht op het Prinseneiland. Aan de andere zijde kijkt men uit over het IJ, met aan de rechterzijde het Centraal Station. Grootstedelijk en bijna New York-fähig. Enkele jaren geleden is aan de IJkant ook het IJdok opgetrokken. Hier vind je restaurants, andere horeca en kantoren. Het is tevens de plek waar het Paleis van Justitie zetelt.