Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Grubbehoeve 27 1103GG Amsterdam, Bijlmermuseum Noord

Bewaar object

Omschrijving

Locatie: De kantoorruimte is gesitueerd in de G-buurt, te Amsterdam Zuidoost. Winkelcentrum Ganzehoef is gelegen op vijf minuten loopafstand van het object waar u een verscheidenheid aan winkels en horecafaciliteiten aantreft.

Object: Oppervlakte van ca. 55 m² VVO, gelegen op de begane grond.

Bestemmingsplan: Deze ruimte is bestemd voor huisgebonden beroepen als: dienstverlening, kantoren, bedrijven en maatschappelijke voorzieningen

Voorzieningen: de ruimte wordt als zijnde casco verhuurd, echter is het voorzien van:
-Toilet
-Pantry

Het onderhoud en/of vervanging van genoemde elementen is voor rekening van huurder.

Bereikbaarheid: De locatie is per auto uitstekend bereikbaar. Met het openbaar vervoer (metro, tram en bus) is de locatie eveneens prima te bereiken.

Parkeren: Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand waar u betaald kunt parkeren.

Huurprijs: € 600,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW en servicekosten.

Servicekosten: Maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 133,26 excl. BTW per maand voor glasverzekering, wijkbeheer, levering elektra gemeentelijke voorzieningen, warmtekosten, vastrecht stadsverwarming, mechanische ventilatie, administratiekosten en riool bijdrage/ontstoppen.

Zekerheidsstelling: Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

Administratiekosten: Verhuurder brengt een bedrag van €350,- exclusief B.T.W. in rekening bij huurder voor administratiekosten.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

B.T.W.: Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurtermijn: 5 jaar + 5 optiejaren, kortere huurperiodes zijn bespreekbaar.

Huurovereenkomst: Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (R.O.Z.), model oktober 2012.

Oplevering: Per direct.

Inlichtingen:
Van der Linden Bedrijfsmakelaars,
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel : 020-5 712 712
Fax : 020-6 753 662
E-mail : info.amsterdam@vanderlinden.nl
Website : www.vanderlinden.nl

Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Almere en Lelystad
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-09-2017
Status
Verhuurd onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Kaart Grubbehoeve 27 1103GG Amsterdam, Bijlmermuseum Noord

naar Grubbehoeve 27 1103GG Amsterdam, Bijlmermuseum Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand