Gustav Mahlerlaan 567 C 1082MK Amsterdam, Zuidas Zuid

Vraagprijs € 1.700.000 

Bewaar object

Omschrijving

Intermezzo, het icoon van de Zuidas
Living on top of the world! Hier komt de luxebeleving tot zijn recht en geniet je maximaal van de zon, het vrije uitzicht en de privacy.

Op de 21ste verdieping van de luxe, recent opgeleverde woontoren Intermezzo bieden wij een semi-penthouse aan van 190 m2 woonoppervlakte en een terras van maar liefst 69 m2. Met een schitterend weids uitzicht! Het riante zonneterras is gesitueerd op het zuiden. Het appartement is bijzonder luxe afgewerkt en heeft prachtige hoge plafonds en gigantische raampartijen, waardoor je altijd en overal geniet van een mooie lichtinval en een magnifiek uitzicht op groots Amsterdam.
Bij het appartement zijn twee parkeerplaatsen te koop in de ondergelegen parkeerkelder.

Het appartement bevindt zich in een "consumenten casco staat" waarbij de wanden zijn gestuukt en gesausd, er plafondspots aanwezig zijn maar de verdere inrichting geheel ter invulling is aan de koper.

Indeling:
Via de hoofdentree, waar ook de huismeester zijn plek heeft, bereik je de twee liften. Deze brengen je naar de 21ste verdieping waar je de verdieping deelt met nog twee andere bewoners.

Entree/hal, toiletruimte en garderoberuimte. Aan de noordgevel bevindt zich de eerste slaapkamer met kleine badkamer en-suite. De tweede slaapkamer is royaal van formaat en gesitueerd in de ronding van het appartement, hiermee heb je ook uitzicht over de oude stad Amsterdam, deze kamer heeft ook een badkamer en-suite. Daarnaast gelegen, aan de oostzijde is een grote slaapkamer/studeerkamer met veel raampartijen.
De woonkamer is ruim, zuid georiënteerd en licht door de vele ramen en biedt ruimte aan een open keukeninrichting met kook/werkeiland. Het aangrenzende terras is riant van formaat, kent veel privacy en biedt daarmee ruimte voor onder andere een goede eettafel en een loungeset.

Op de verdieping -1 is nog een eigen berging gesitueerd. Tevens zijn er bij het appartement twee parkeerplaatsen te koop voor ieder € 50.000,- v.o.n.
Ook beschikt het gebouw over een separate fietsenstalling.

OMGEVING
De woning is gelegen aan de Gustav Mahlerlaan op de populaire Zuidas. De Zuidas is volop in ontwikkeling. Niet alleen op het gebied van wonen. Zo kun je voor een ontbijt terecht bij The Breakfast Club en voor een broodje tussendoor bij Mech of Dagelijks Lekker. Op loopafstand bevindt zich tevens Dicky’s, Koetjes en Kalfjes en binnenkort ook een nieuwe vestiging van Loetje. Recent is onder Intermezzo een Albert Heijn geopend waar je de dagelijkse boodschappen kunt halen. De Zuidas is ook op korte afstand gelegen van het winkelcentrum Gelderlandplein. Sporten kun je onder andere doen bij Gustav Gym en Club Sportiv.

Binnen enkele minuten lopen sta je op station Amsterdam Zuid (WTC), waar je de trein, bus, tram en metro vindt. Schiphol is één halte met de trein. Met de auto ben je zo op de Ring A10.

Bijzonderheden:
- de woning is recent opgeleverd
- geheel voorzien van vloerverwarming
- warm water via een WKO-installatie welke je huurt voor €99.39 per maand plus € 22,02 aan servicekosten voor het bronbeheer
- de servicekosten voor het appartement zijn € 270,- per maand
- gelegen op erfpachtgrond conform AB2000, waarbij koper nog de keuze heeft om te kiezen voor canonbetaling of afkoop
- de genoemde vraagprijs is op basis van jaarlijkse canonbetaling en de erfpacht is 8.698,- per jaar
- het complex maakt gebruik van een huismeester welke 36 uur per week aanwezig is
- de getoonde artist impressions zijn bedoeld als een inspiratie, ze geven niet altijd precies de werkelijkheid weer

**this property is listed by an MVA Expat Broker**

Intermezzo, a Zuidas Icon.
Living on top of the world! This is luxury combined with sun, privacy and a magnificant view.

On the 21st floor of the luxurious, recently completed residential tower Intermezzo, we offer a semi-penthouse with 190 m2 of living area and a terrace of no less than 69 m2. With a splendid panoramic view! The spacious sunny side is located on the south side of the building. The apartment itself is very bright due to the tall windows.

Along with the apartment, two parking places are for sale in the underground car park.

The apartment is in ‘consumer shell state’, with the walls plastered and painted, ceiling spots in place, but further furnishing up to the buyer.

Layout:

Via the main entrance, where the caretaker also resides, one reaches two elevators. These take you to the 21st floor, which is shared with two other residents.

Entrance/hall, toilet space and wardrobe space. On the north side is the first bedroom with small en-suite bathroom. The second bedroom is generous in size and situated in the curve of the apartment, giving you a view of the old city of Amsterdam; this room also has an en-suite bathroom. Next to it, on the east side, is a large bedroom/study with many large windows.

The living room is spacious, oriented to the south and very light thanks to many windows, and has an open-pan kitchen with kitchen island. The adjacent terrace is generous in size, offering space to at least a good dining table and a lounge set.

A private storage is situated in the basement. In addition, two parking places ae for sale along with the apartment for € 50,000 each, free of transfer costs.

The building also has a separate bicycle storage.

SURROUNDINGS

The apartment is situated in Gustave Mahlerlaan in the popular De Zuidas. De Zuidas is developing rapidly, and not only in terms of housing. You can go to the Breakfast Club for breakfast, have a quick bite at Mech or Dagelijks Lekker. Dicky’s, Koetjes en Kalfjes, and soon a new branch of Loetje, are also within walking distance. Recently, an Albert Heijn supermarket was opened below Intermezzo where you can do your daily shopping. De Zuidas is also a short distance from Gelderlandplein shopping centre. You can work out at Gustav Gym and Club Sportiv, among others.

Within a couple of minutes walking you are at Station Amsterdam Zuid (WTC), where you will find various means of transport, train, bus, tram and metro. Schiphol Airport is one stop away by train. On top of that you are on the A10 Ring Road in no time.

Specifics:

- The apartment has recently been completed.
- Entirely equipped with underfloor heating.
- Hot water available via a hot/cold unit that can be rented for € 99.32 per month plus € 22.02 service costs for source management.
- Service costs for the apartment are € 270 per month.
- Located on leasehold ground in accordance with AB2000, with the buyer having a choice between rent payments or buyout.
- The asking price mentioned is based on the annual rent payments, and the leasehold is € 8,698 per year.
- The complex has a caretaker who is present 36 hours a week.
- The artist impressions shown are intended as an inspiration and do not always exactly represent reality.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-11-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
194 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Zuidas

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid, rondom Ringweg-Zuid, ligt de Zuidas. Het gebied zit ingeklemd tussen de Amstel enerzijds en de Schinkel anderzijds. In het centrum van de Zuidas bevindt zich Station Zuid.
De Zuidas, het La Défence van Amsterdam
Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied dat volop in ontwikkeling is. In eerste instantie was de Zuidas bedoeld als kennis- en zakendistrict, met de focus op de ontwikkeling van hoogwaardig kantorengebied. Bij de bouw van het gebied had men niet de minste voorbeelden voor ogen: La Défence in Parijs en The Docklands in Londen. De Zuidas is in het buitenland ook wel bekend als de 'Financial Mile'.
De Zuidas: van zakendistrict naar woon/werk
Sinds kort is de focus op de Zuidas verplaatst naar de ontwikkeling van woningen. Op dit moment wonen er nog relatief weinig mensen in het gebied, maar dat verandert door onder andere de bouw van gevarieerde koopappartementen en huurappartementen door woningcorporaties. En met het bouwen van woningen zullen ook meer voorzieningen, zoals kinderdagverblijven, cafés en scholen, in de buurt komen. Maar de plannen zijn nog niet af. De komende jaren zal er nog volop gebouwd worden. In 2019 start men zelfs met de grootste bouwoperatie van het gebied: Zuidasdok, dat tot doel heeft de bereikbaarheid van het gebied te optimaliseren. Station Amsterdam Zuid zal daartoe uitgroeien tot een tweede Centraal Station met haltes voor onder andere de Noord/Zuidlijn. Op die manier wordt Station Amsterdam Zuid en daarmee de Zuidas binnen driekwartier voor drie miljoen mensen bereikbaar.

Kaart Gustav Mahlerlaan 567 C 1082MK Amsterdam, Zuidas Zuid

naar Gustav Mahlerlaan 567 C 1082MK Amsterdam, Zuidas Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand