Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Gustav Mahlerlaan bouwno. 06.01 0 ong 1082 Amsterdam

Vraagprijs € 720.000 

Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
81 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

The Gustav.
Aan de Gustav Mahlerlaan wordt appartementengebouw The Gustav gerealiseerd met in totaal 144 appartementen. De appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen, met een woonoppervlak vanaf 32 m² tot en met 137m². Van de 144 appartement werden 88 studio’s met een gemaximeerde koopsom op de markt gebracht, omdat zij vallen in het ‘middensegment koopwoningen’. Het woongebouw krijgt een bijzondere daktuin die is ingericht als duinlandschap en is voorzien van een continu door de wind bewegend heidegraslandschap. Door een gevarieerde beplanting worden vogels, vlinders en insecten aangetrokken. Ook worden ontmoetingsplekken op elke tweede verdieping van het gebouw gerealiseerd en een binnentuin met geïntegreerde zitplekken. Onderin The Gustav komt een commerciële plint. Onder het gebouw komen 49 parkeerplaatsen en 22 scooter opstelplaatsen en de parkeerplaatsen kunnen worden voorzien van een elektrisch oplaadpunt. In de parkeerkelder bevindt zich ook een algemene fietsenstalling. De fietsenstalling is voor fietsen goed bereikbaar door een fiets transportband naast de trap.

Zuidas.
De wijk Zuidas is sterk in ontwikkeling en biedt als internationale toplocatie van Amsterdam volop ruimte voor wonen, werken, leren en ontspannen voor een gevarieerd publiek. De centrale plek tussen de binnenstad en Schiphol, tussen Buitenveldert en Oud-Zuid heeft een grote aantrekkingskracht. Met de dynamiek van de Zuidas om zich heen hebben de toekomstige bewoners op deze plek de mogelijkheid zich volledig in rust en omringd door het groen op de dakof binnentuin terug te trekken in hun eigen plek op de Zuidas.

Comfort en duurzaamheid.
De materialisatie van The Gustav is puur en heeft een moderne uitstraling. De gevel laat van buiten de gemeenschappelijke ruimten zien en geeft tegelijk privacy aan de appartementen en studio’s. Met kozijnen van plafondhoogte halen we licht en groen je appartement binnen. We geven de natuur de kans in een verder hoog stedelijke stenen setting.
• Alle appartementen zijn uitgerust met een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning.
• De appartementen worden aangesloten op het openbare stadsverwarming en koeling-, waterleiding-, elektriciteit – en rioleringsnet.
• De appartementen zijn duurzaam in energieverbruik, waardoor je lagere energiekosten heeft.

Techniek.
Door de glasvezelvoorziening heb je razendsnel internet en de wandcontactdozen zijn strak vormgegeven en zo laag mogelijk – uit het zicht – geplaatst.
• Standaard is er glasvezel aanwezig.
• Wandcontactdozen, CAI- en telefoonaansluitingen op 30 cm hoogte aangebracht. Plaatsing van de overige schakelaars en schakelaars gecombineerd met wandcontactdozen geschiedt ca. 105 cm boven de vloer. In de keuken worden de wandcontactdozen ter plaatse van het aanrechtblad ongeveer 125 cm boven de vloer geplaatst. Het schakelmateriaal is in de kleur wit.

Buiten.
Met kozijnen van plafondhoogte halen we licht en groen je appartement binnen. The Gustav biedt ook uitstekende parkeervoorzieningen en voldoende (externe) opbergruimte.
• Loop naar je appartement via de verrassend ingerichte binnentuin gelegen tussen het noordelijke en het zuidelijke gebouw.
• Op de balkons worden aluminium bakken geplaatst voor vaste beplanting.
• Het balkon is vanuit de woonkamer bereikbaar via een aluminiumschuifpui. De toegang tot de balkons is voorzien van een drempel welke boven het vloerniveau ligt.
• De vloeren van de balkons zijn gedeeltelijk voorzien van hardhouten vlonders. Waar geen vlonder zit zal het balkon voorzien zijn van een beton afwerking. Dit is aangegeven op de contracttekeningen.
• De parkeergarage biedt ruime parkeermogelijkheid, algemene fietsenstalling, privébergingen en opstelplaatsen voor scooters.
• De bergingen zijn voorzien van 230 Volt (accu’s voor de fietsen kunnen in de berging worden opgeladen).
• Meerdere parkeerplaatsen zijn aangesloten op een ringleiding, waarop een maximum aantal elektrische auto’s kan worden aangesloten.
• Fietsers kunnen de parkeergarage bereiken door gebruik te maken van de fietstrap met geleiding bij de ingang van het trappenhuis in het noordelijk gelegen gebouw.

Binnen.
De appartementen zijn door de kwaliteit van afwerking en de materiaalkeuzen indrukwekkend. Verder heb je de vrijheid om je woonwensen te realiseren.
• De minimale plafondhoogte van een appartement is ongeveer 2.85 meter.
• Alle appartementen hebben prachtige hardhouten binnen kozijnen met hoge stompe deuren. • De wanden worden behangklaar afgewerkt.
• De badkamer wanden worden tot plafondhoogte betegeld.
• Alle appartementen worden voorzien van vloerverwarming.
• Videofooninstallatie met kleuren beeldscherm.
• De entree zal worden voorzien van een natuurstenen tegelvloer
• Voor de keuken werken we samen met Eigenhuis. Je appartement wordt opgeleverd met een luxe keuken voorzien van minimaal vijf apparaten.
• Het sanitair is van Villeroy & Boch. De kranen zijn van het merk Grohe.
• Voor het tegelwerk in sanitaire ruimten is gekozen voor een prachtige Mosa tegel van 300 x 600 mm, liggend verwerkt, kleur: wit. De vloertegels zijn 300 x 600 mm in de kleur antraciet.
• Alle badkamers hebben een douchehoek met glazen douchescherm, draingoot met rvs rooster, thermostatische douchemengkraan en wastafel.

Indeling.
Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, toegang tot twee slaapkamers van diverse afmetingen, badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel, woonkamer met schuifpui naar het balkon, open keuken voorzien van inbouwapparatuur, berging/wasruimte. 

Kom straks thuis, open de elektrisch bedienbare speedgate bij de ingang van appartementengebouw Xavier aan de Leo Smitstraat, rijd naar beneden en parkeer je auto in de parkeerkelder onder The Gustav. Met de lift bereik je veilig en droog jouw appartement. Onder The Gustav komen in totaal 49 parkeerplaatsen en 22 scooter opstelplaatsen. Het appartement heeft 1 parkeerplaats.

Ieder appartement heeft in de parkeerkelder een eigen berging. Elke berging is voorzien van een 230 volt aansluiting. Handig voor bijvoorbeeld het opladen van een elektrische fiets. In de parkeerkelder bevindt zich ook een algemene fietsenstalling. De fietsenstalling is voor fietsen goed bereikbaar door een fiets transportband naast de trap waarop je je fiets kunt zetten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-06-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
81 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder