Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Gustav Mahlerplein 177 1082MS Amsterdam, Zuidas Zuid

Vraagprijs € 790.000 

Bewaar object
Bouwjaar
2009
Woonoppervlakte
112 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Vrij uitzicht, licht, ruimtelijk, smaakvol, met verfijnde afwerking en daarbij een geoptimaliseerde plattegrond. Licht en efficiënt ingedeeld appartement van circa 112 m² gelegen op de 8e verdieping van de unieke woontoren Symphony.

* See English translation below *

De woontoren, ontworpen door architect Pi de Bruin, is één van de hoogtepunten van de Zuidas. Het appartement is in 2010 compleet luxe afgebouwd en heeft een tijdloze uitstraling.
Door zijn unieke, centrale ligging en grote ramen heeft het appartement een schitterend vrij zicht op het zuiden.

Indeling:
Via een representatief entree met huismeester en de luxe afgewerkte hal is het appartement met de twee snelle liften te bereiken.

Het appartement beschikt over een ruime hal welke toegang geeft tot alle vertrekken.

Er is een ruime living met woonkeuken die gelegen is op het zuiden en oosten. De verdiepingshoge openslaande deuren bieden een prachtig uitzicht over de Zuidas.

De luxe hoogglans open keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Daarnaast is er een Amerikaanse koelkast (ter overname).

In het appartement zijn twee ruime slaapkamers, beiden voorzien van inbouwkasten.

De luxe afgewerkte badkamer is voorzien van inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Verder is er een separaat gastentoilet en een berging die in gebruik is als wasruimte.

Door het gehele appartement ligt een fraaie houten parketvloer, met vloerverwarming en koeling. De woning heeft een vrije hoogte van 3 meter.

In de onderbouw van het gebouw is een berging. Tevens is er een gezamenlijke fietsenberging ten behoeve van de bewoners.

Optioneel is er een parkeerplek te koop.

Omgeving:
De Amsterdamse Zuidas is een top locatie van wonen, werken en recreëren in een gebied met een optimale infrastructuur, op zeer korte afstand van de A10, Schiphol en het historische centrum van Amsterdam.

Op station Zuid stoppen tram, metro, bus, trein en de HSL, waarmee binnen een paar uur steden als Brussel, Parijs en Londen bereikt kunnen worden. Düsseldorf, Keulen, Frankfurt en Berlijn volgen zo spoedig mogelijk. Schiphol ligt op 6 treinminuten afstand.

Gelegen nabij het Beatrixpark, het Amstelpark en het Amsterdamse Bos. Uiteindelijk zal het gehele Zuidas gebied 9000 woningen omvatten. Het Symphony Hotel en overige horeca zorgen voor de nodige levendigheid en sociale veiligheid.

Bijzonderheden:
• Gebruiksoppervlakte wonen circa 112 m² (exclusief berging)
• Twee liften
• Residence Symphony is voor het grootste deel bewoond door eigenaren en heeft een professioneel beheerde en actieve VvE
• Servicekosten voor het appartement bedragen € 293,28
• Servicekosten voor de berging bedragen € 6,05 per berging per maand
• Er is op werkdagen een huismeester aanwezig van 8.30 uur tot 17.00 uur
• De erfpachtcanon voor het appartement is afgekocht/vooruitbetaald tot en met 15 april 2056
• Er is een langetermijnenergieopslag. Deze wordt beheerd door Vaanster Energie (www.vaanster.nl)
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Kijk voor meer informatie, brochure en plattegrond op onze site!

------------------------------------------

Unobstructed views, bright, spacious and sophisticated with elegant finishes and an ideal floorplan. Airy and efficiently planned apartment spanning circa 112 m² on the 8th floor of the unique Symphony residential tower.

This residential tower, designed by architect Pi de Bruin, is one of Zuidas' most iconic buildings. The apartment was finished to the highest standards in 2010 and offers timeless elegance and taste.
The unique, central location and large windows combine to ensure breathtaking south-facing views.

Layout:
The appealing entrance and two rapid elevators from the luxurious lobby (concierge services provided) lead to the apartment.

The apartment has a large hall which accesses all rooms.

There is a large living room with a kitchen/ lounge, facing south and east. The floor-to-ceiling French doors provide an exceptional view of the Zuidas area.

The luxury, high-gloss open-plan kitchen is fitted with a full range of appliances. The American refrigerator is for sale separately.

The apartment accommodates two spacious bedrooms, both feature fitted wardrobes.

The luxury bathroom features superior finishes and is fitted with a walk-in shower, bath, double vanity and toilet. The apartment also has a separate guest restroom and a storage closet that is currently in use as a laundry area.

The entire apartment features beautiful parquet flooring, with underfloor heating and cooling. Ceiling height of 3 meters.

There is a separate storage unit in the substructure of the building, in addition to a shared bicycle parking facility for the residents.

Buyers have the option to purchase a parking space.

Area:
Amsterdam's Zuidas is a prime location, combining residential, commercial and recreational options in an area with excellent infrastructure, a stone's throw from the A10 beltway, Schiphol Airport and Amsterdam's historic city center.

Station Zuid offers connections by tram, metro, bus, train and the HSL, taking you to major European cities such as Brussels, Paris and London within a few hours. Connections to Dusseldorf, Cologne and Frankfurt will follow as soon as possible. A 6-minute train commute to Schiphol Airport.

Located close to Beatrixpark, Amstelpark and Amsterdamse Bos. Ultimately, the Zuidas area will encompass 9,000 residences. The Symphony Hotel and further restaurants and cafes ensure a vibrant atmosphere and a secure sense of community.

Specifications:
• Usable residential floor area circa 112 m² (excluding the storage unit)
• Two elevators
• The majority of Residence Symphony is owner-occupied, the VvE association of owners is active, management is outsourced to a professional agency
• Monthly service charges for the apartment of € 293.28
• Monthly service charges for the storage unit of € 6.05
• Monthly service charges for the parking space of € 41.62
• Concierge services available on weekdays from 8.30am to 5.00pm
• The ground lease for the apartment has been settled/pre-paid until April 16, 2056
• Long-term energy accumulator tank in the building, managed by Vaanster Energie (www.vaanster.nl)
• This information was drafted with the utmost care. However, we are not liable for any unintended omission or inaccuracy, etcetera, nor any consequences related thereto. All measurements and sizes are indicative only.
• The Measurement Code is based on NEN2580 standards. The Measurement Code is intended to ensure a more universal survey method for indicating total net internal area (usable floor area). The Measurement Code cannot fully preclude discrepancies between individual surveys, due to e.g. differences regarding interpretation, rounding and restrictions to conducting measurement surveys.

For more information, the brochure and floorplans, please see our website!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-04-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
112 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Zuidas

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid, rondom Ringweg-Zuid, ligt de Zuidas. Het gebied zit ingeklemd tussen de Amstel enerzijds en de Schinkel anderzijds. In het centrum van de Zuidas bevindt zich Station Zuid.
De Zuidas, het La Défence van Amsterdam
Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied dat volop in ontwikkeling is. In eerste instantie was de Zuidas bedoeld als kennis- en zakendistrict, met de focus op de ontwikkeling van hoogwaardig kantorengebied. Bij de bouw van het gebied had men niet de minste voorbeelden voor ogen: La Défence in Parijs en The Docklands in Londen. De Zuidas is in het buitenland ook wel bekend als de 'Financial Mile'.
De Zuidas: van zakendistrict naar woon/werk
Sinds kort is de focus op de Zuidas verplaatst naar de ontwikkeling van woningen. Op dit moment wonen er nog relatief weinig mensen in het gebied, maar dat verandert door onder andere de bouw van gevarieerde koopappartementen en huurappartementen door woningcorporaties. En met het bouwen van woningen zullen ook meer voorzieningen, zoals kinderdagverblijven, cafés en scholen, in de buurt komen. Maar de plannen zijn nog niet af. De komende jaren zal er nog volop gebouwd worden. In 2019 start men zelfs met de grootste bouwoperatie van het gebied: Zuidasdok, dat tot doel heeft de bereikbaarheid van het gebied te optimaliseren. Station Amsterdam Zuid zal daartoe uitgroeien tot een tweede Centraal Station met haltes voor onder andere de Noord/Zuidlijn. Op die manier wordt Station Amsterdam Zuid en daarmee de Zuidas binnen driekwartier voor drie miljoen mensen bereikbaar.