Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Gyroscoopweg 144 -II L. 1042AZ AMSTERDAM, Vervoerscentrum

Huurprijs excl. BTW € 30.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

GYROSCOOPWEG 144 - II te 1042 AZ AMSTERDAM

Entree gelegen op de begane grond (nr. 144) met aan de voorzijde meerdere parkeerplekken. Het beschikbare vloeroppervlak is gelegen op de tweede verdieping, vanaf 421,0 m², o.a. bereikbaar per lift.

De kantoorruimte is onlangs gerenoveerd. De ruimte zal worden opgeleverd met de volgende voorzieningen:

-Vloerbedekking
-Systeemplafonds voorzien van verlichting
-Pantry
-Klimaatinstallatie
-Kabelgoten met elektra en CAT 5


Ligging:
De Gyroscoopweg is gunstig gelegen ten opzichte van de ringweg A10-West. Daarnaast is het Businesspark West ook goed bereikbaar middels het openbaar vervoer. Station Sloterdijk is op loopafstand en er zijn meerdere bushaltes in de omgeving,


Bestemming:
Kantooruimte


Vloeroppervlakte:
Tweede verdieping : 421,0 m² kantoorruimte (conform NEN-2580)
Parkeerplaatsen : 7


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2000 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huurprijs wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
Per direct beschikbaar


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een
overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze
opdrachtgever.


Servicekosten:
€ 5,-- per m2 excl. BTW en energie.


Huurprijs:
€ 30.000,- exclusief BTW
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-02-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
846 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Westelijk Havengebied

Van industrie naar stad Het Westelijk Havengebied ligt aan de westnoordwestelijke kant van de hoofdstad, ten zuiden van het Noordzeekanaal, in stadsdeel Westpoort. Het is een havengebied, bedrijventerrein en industriegebied, waar veel wordt gewerkt en weinig wordt gewoond. Het omvat de vierde haven van West-Europa en is het grootste aaneengesloten bedrijventerrein van Nederland. De bedoeling is dat dit in de toekomst gaat veranderen.
Wonen en werken in Westpoort: Haven-Stad
De gemeente Amsterdam heeft het plan in het Westelijk Havengebied Haven-Stad te realiseren. Haven-Stad wordt een wijk zo groot als Haarlem in een industrieel gebied met een rauw randje aan het water, met 40.000 tot 70.000 woningen en 50.000 arbeidsplaatsen. Met deze ontwikkelingen, die op 21 november 2017 werden goedgekeurd, draagt de gemeente Amsterdam bij aan de grote behoefte aan woningen in de metropoolregio Amsterdam. Naast wonen en werken zullen uiteraard ook scholen, sport, kunst en cultuur, recreatie en groen worden ontwikkeld.
Haven-Stad: een stad in de stad
Het is de bedoeling dat Haven-Stad een stad in de stad wordt; alles zal op loop- of fietsafstand zijn. Je kunt je kinderen lopend of op de fiets naar school brengen en werken om de hoek. De bedrijven die er nu al gevestigd zijn zullen perfect passen in het beeld dat men van Haven-Stad heeft; een wijk met voornamelijk werkgelegenheid in de creatieve sector. De schaalgrootte van Haven-Stad biedt een enorme kans om duurzame energie, circulair bouwen en hergebruik in te voeren. Daarnaast zullen er weinig parkeerplaatsen komen en wordt onderzoek gedaan naar optimale bereikbaarheid door openbaar vervoer.

Kaart Gyroscoopweg 144 -II L. 1042AZ AMSTERDAM, Vervoerscentrum

naar Gyroscoopweg 144 -II L. 1042AZ AMSTERDAM, Vervoerscentrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand