Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

H.J.E. Wenckebachweg 79 1096AL Amsterdam, De Omval

Koopsom € 999.999.999 

Huurprijs € 23.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

Dit object ligt zeer strategisch op het bedrijventerrein Amstel / Weesperzijde op ca. 300 m van de Ring afslag S111, op ca.500 meter van metrohalte ‘Spaklerweg’ (6 minuten loopafstand) en op ca. 1 km van NS-Station Amstel.
Het pand grenst aan de achterzijde aan het water van de Weespertrekvaart met een laad en los gelegenheid.

DEELVERHUUR is MOGELIJK via twee aparte entrees, vloeroppervlakten units:

NOG TE HUUR Nr. 79-I:
(ca. 225 m² kantoor) is apart te huur € 23000, per jaar excl. BTW
Voorbehoud gunning eigenaar(REEDS VERHUURD Beg. grond Nr. 79:
ca. 695 m² waarvan 600 m² met hoogte 5 meter (tussen de balken gemeten) en ca. 85 m² kantoorruimte en diverse ruimten. )
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-02-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Omval/Overamstel

De Omval/Overamstel ligt aan de zuidoostzijde van Amsterdam binnen de A10, onder de Amstel en rondom het Amstelstation. Officieel behoort De Omval/Overamstel tot stadsdeel Amsterdam Oost.
Rembrandttoren begin ontwikkeling
Tot eind vorige eeuw werd dit gebied van Amsterdam voornamelijk gebruikt door bedrijven. Zo stond er onder andere een conservenfabriek, een stofzuigerfabriek, een schoensmeerfabriek en was er een kuiperij en fusthandel. Tot 1964 stond in dit deel van Amsterdam ook cacaofabriek Blooker, waarnaar Café Blooker – dat in het voormalige portiershuisje van de fabriek is gevestigd - is genoemd. Eind vorige eeuw keurde de gemeenteraad plannen goed om op dit voormalige industriegebied drie grote kantoortorens te bouwen; de Rembrandttoren, de Mondriaantoren en de Breitnertoren. Tot op de dag van vandaag is de Rembrandttoren het hoogste gebouw van de stad.
Omval/Overamstel: van bedrijventerrein naar woonwijk
Langs de oever van de Amstel is sinds enkele jaren ook stadswijk Amstelkwartier verrezen; een woonwijk tussen de Spaklerweg en Duivendrechtsevaart met luxe appartementen, een park en herbestemming van de voormalige karakteristieke Zuidergasfabriek, waardoor het verleden voelbaar blijft. De komende jaren zullen in deze nieuwe woonbuurt duizenden nieuwe huur- en koopwoningen, maar ook scholen, horeca, een hotel en een haven komen. Kortom, Amstelkwartier wordt een volledig nieuw ontwikkeld gebied in Omval/Overamstel.