Haarlemmerplein 12 C 1013HS Amsterdam, Haarlemmerbuurt West

Huurprijs € 1.750 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Furnished, modern and spacious apartment approx of 78 m located at the Haarlemmerplein. The apartment is located in a complex, completed in 2012, which is equipped with a elevator.
The apartment has a very efficient layout with a spacious and light living room at the back. The half open kitchen is situated at the front of the apartment and has modern fridge, freezer and a four pit gas stove.

From the living room a long hall leads to the rear of the apartment. This hallway gives acces to the two bedrooms, storage room and the bathroom.

The bathroom is modern and has a walk-in shower, bath, sink and a toilet. There is a separate toilet also.

Location:

Located on the Haarlemmerplein, at the beginning of the Haarlemmerstraat and around the corner of the Westerpark.

During the major renovation of 2 years ago, the square has become fully-equipped and car-free, fountains creates dynamism.
The building has a fresh look and gives a spacious feeling.
The building is easily accessible by car; there is a public parking garage under the building.
Nearby are many facilities such as Albert Heijn, Hema, and a number of nice restaurants and cafs

Public transport stops at the square.

- Available: directly;
- 1.750,- per month excl. utilities
- Deposit: 2 months deposit;
- CPI: with a min. 2%;
- No students;
- No pets;
- No shares.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Haarlemmerbuurt

De Haarlemmerbuurt is het deel van het centrum van Amsterdam tussen de Brouwersgracht, het stukje van het Singel naar het IJ, de Houtmankade en de Zoutkeetsgracht. Hierin liggen ook de Westelijke Eilanden en Wester- en IJdok. De Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk lopen als ader door dit deel van Amsterdam heen en ze bieden tegelijkertijd een belangrijk en gevarieerd winkelgebied dat populair is bij zowel bewoners als bezoekers. Kenmerkend voor deze buurt is de mix van wonen, werken, winkels en horeca. Rust in het centrum: de Westelijke Eilanden De Westelijke Eilanden bestaan uit de Planciusbuurt, Prinseneiland, Realeneiland en Bickerseiland. Het is een rustig woongebied midden in het centrum van Amsterdam, waar ook gewerkt wordt, vooral in de creatieve sector. De historische structuur is nog goed zichtbaar: er zijn nog werven en wonen doet men op de eilanden. Wonen in lofts aan het IJ Het relatief jonge Westerdokseiland is vooral een woongebied. Aan het begin van de 21e eeuw werden hier nieuwbouwwoningen en werkplekken opgeleverd. De ligging is fenomenaal; enerzijds is er het water van het Westerdok, met uitzicht op het Prinseneiland. Aan de andere zijde kijkt men uit over het IJ, met aan de rechterzijde het Centraal Station. Grootstedelijk en bijna New York-fhig. Enkele jaren geleden is aan de IJkant ook het IJdok opgetrokken. Hier vind je restaurants, andere horeca en kantoren. Het is tevens de plek waar het Paleis van Justitie zetelt.

Kaart Haarlemmerplein 12 C 1013HS Amsterdam, Haarlemmerbuurt West

naar Haarlemmerplein 12 C 1013HS Amsterdam, Haarlemmerbuurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand