Haarlemmerweg 491 A 1055PK Amsterdam, Bedrijventerrein Landlust

Bewaar object

Omschrijving

Groot vierkamerappartement op de begane grond met een riante tuin van circa 65 m op het zuiden en grenzend aan een fraaie siertuin.

Het complex ligt in stadsdeel Bos en Lommer, nabij de Westergasfabriek en het Westerpark. Tal van horeca- en uitgaansgelegenheden zijn dichtbij waaronder Pacific Parc, de Bakkerswinkel en de bioscoop het Ketelhuis. In het park worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals de Sunday Market, festivals en concerten.

In het verlengde van de Haarlemmerweg (richting Jordaan) is de Haarlemmerstraat. Deze straat is in 2011 uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland. Je vindt hier allerlei winkels, van kleine boetiekjes, gespecialiseerde winkels tot trendy restaurants en bars.

Het appartement is goed bereikbaarheid met het openbaar vervoer (bus 18 naar het Centraal Station in vijf minuten, tramlijn 10 naar het Leidseplein). De Jordaan en Haarlemmerdijk zijn op vijf minuten fietsafstand. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ring A10.

Indeling: Entree, hal met toegang tot de ruime badkamer met douche en wastafel, het separate toilet met fonteintje en de ruime bergkast. Vanuit de hal bereikt u ook de 3 slaapkamers van respectievelijk circa 8 m, 9 m en 12 m en de ruime lichte woonkamer van circa 24 m. Via de woonkamer komt u in de grote keuken van circa 12 m met deur naar de tuin.

De tuin ligt op het zuiden aan de rustige achterzijde van de woning en is circa 6 meter diep en 11 meter breed. De tuin grenst aan de fraaie siertuin waardoor u een nog weidser gevoel krijgt.

De separate berging bevindt zich tevens op de begane grond.

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte 80 m;
- Bouwjaar 1988;
- Tuin gelegen op het zuiden;
- CV-ketel Intergas HR uit 2005;
- Servicekosten circa EUR 90,- per maand;
- Erfpacht afgekocht tot 15-11-2039;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Projectnotaris Loyens & Loeff notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-09-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variren van roti tot pizza en van dner tot een biologische cafetaria.

Kaart Haarlemmerweg 491 A 1055PK Amsterdam, Bedrijventerrein Landlust

naar Haarlemmerweg 491 A 1055PK Amsterdam, Bedrijventerrein Landlust
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand