Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Havendijkje 2 1131EZ Volendam, Volendam-Oude kom

Koopsom € 799.000 

Bewaar object

Omschrijving

Op werkelijk één van de mooiste plekken van Volendam, pal aan de Haven op een schitterende hoeklocatie aan het Havendijkje met vrij uitzicht over de haven en het Markermeer mogen wij u deze markante bedrijfsruimte/winkel te koop aanbieden. Thans is het pand in gebruik als rokerij/viswinkel.

Volendam is één van de beroemdste dorpen van de wereld. Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen vanuit de hele wereld het schilderachtige Volendam. De vissershaven van Volendam is niet voor niets een van de belangrijkste toeristische trekpleisters. Op de dijk treft u een veelzijdigheid van uitstekende restaurants, cafés en winkels. De haven wordt vandaag de dag voornamelijk gebruikt als jachthaven, winkelgebied/stadskern, maar er liggen tevens nog steeds traditionele botters waar de Volendammers vroeger mee op de Zuiderzee visten.

De haven is op loopafstand van het centrum, winkelstraat Julianaweg en de kleinere winkeltjes van de gezellige oude kom. Op loopafstand van het openbaar vervoer is deze plaats uitstekend te bereiken vanuit Amsterdam (ca. 25 minuten)

Bijzonderheden:
-begane grond 150 m2 bedrijfsruimte
-eerste verdieping opslagruimte 78 m2
-kadastraal Edam sectie D nummer 3995 perceeloppervlakte 291 m2
-horeca is niet toegestaan
-aanvaarding in overleg
-bestemming gebouwen ten behoeve van:
*detailhandel met daaraan ondergeschikt ondersteunende horeca, verkoop uitsluitend op de eerste bouwlaag, gemeten vanaf peil;
*dienstverlening;
*wonen, met aan-huis-verbonden beroepen, uitsluitend vanaf de tweede bouwlaag, met uitzondering van toegangen en bergingen;

Is uw interesse gewekt neem dan contact op met RC Makelaars
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-11-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Foto's