Hazelaarstate 16 1441ZX Purmerend, Stationsbuurt

Vraagprijs € 375.000 

Bewaar object

Omschrijving

Een dag in uw Hazelaarstate 16 appartement:

Zo nu eerst onze auto in de overdekte parkeergarage. Met onze afstandsbediening gaat de deur automatisch open. Wij rijden de auto op onze eigen parkeerplek en lopen naar de lift die ons stil en toch snel naar de vierde verdieping brengt. Onderweg groeten wij nog een aantal van onze vriendelijke buren. Op de verdieping aangekomen openen wij onze voordeur. Met de boodschapjes lopen wij door de gang naar de bijkeuken en bergen direct wat zaken alvast op in de keuken. Koffiezetapparaat aan en via de lichte grote woonkamer eerst maar eens de balkondeur lekker open. Want het uitzicht is fenomenaal. Voor ons de "Bloemenbuurt"en verder weg is de Weidevenne en zelfs Amsterdam te zien. Wij besluiten nog even te gaan liggen in onze grootste slaapkamer, voordat een van de kinderen op visite komt. Een van ons haalt onze zoon even op bij het treinstation, vlakbij. Tja, als je dan toch daar even heen wandelt, neem dan gelijk even de post mee uit de brievenbus in de hal. Aangekomen pakt onze zoon even een lekkere douche in onze grote badkamer en neemt zijn tijdelijke intrek in de tweede flinke slaapkamer. Een nachtje over bij pa en ma en straks Purmerend nog even in, want de gezellige binnenstad is op een paar honderd meter lopen.
Voor het eten missen wij toch nog iets, dus gauw even de elektrische fiets gepakt beneden in de eigen berging en naar de supermarkt, op nog geen 500 meter. Wij besluiten te eten op het balkon want het is heerlijk weer. Binnen had ook gekund in het eetkamer deel bij de keuken. Na afloop genieten wij nog even van onze rust en het uitzicht dan doen wij het elektrisch bediende zonnescherm weer omhoog. Nog even wat TV kijken in onze woonkamer van ruim 40 m2. Wij doen ons avondwandelingetje in het park beneden en zoonlief zoekt de "drukte" nog even op. De volgende ochtend zwaaien wij hem uit vanaf het balkon tot bijna de trein uit.

Het zou zo maar een dag in uw leven kunnen zijn of worden. Want:
Dit prachtig afgewerkte appartement midden in Purmerend, met alle denkbare voorzieningen op loopafstand staat te koop.
Grote pluspunten van dit appartement zijn; het ruime zuid-west gerichte balkon, de locatie, het feit dat er 108 m2 woonoppervlakte aanwezig is, het recente bouwjaar van het complex, een eigen parkeerplaats Ún berging en de gezonde vereniging van eigenaren.

Kom een bezichtiging doen en beleef ook Hazelaarstate 16 Purmerend!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-11-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Hazelaarstate 16 1441ZX Purmerend, Stationsbuurt

naar Hazelaarstate 16 1441ZX Purmerend, Stationsbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand