Heer Halewijnstraat 17 II 1055SR Amsterdam, Erasmusparkbuurt West

Bewaar object

Omschrijving

Licht drie-kamerappartement in 2012 gerenoveerd, van 56 m² (NEN2580) met balkon in een rustige straat in Bos & Lommer, op de rand van de Baarsjes en praktisch aan het Erasmuspark en direct aan het Wachterliedplantsoen. Het appartement beschikt over twee balkons en twee bergingen in de onderbouw van het pand. De gemeenschappelijke tuin is via het trappenhuis te bereiken.

DE LOCATIE
Het appartement is gelegen in het stadsdeel Bos en Lommer, nabij het Erasmuspark. De buurt is in ontwikkeling. Om de hoek staat het Podium Mozaïek (voormalige kerk) waar u terecht kunt voor internationale culturele optredens, maar ook voor een diner of borrel. Aan de Bos en Lommerweg en het Bos en Lommerplein vindt u uitgebreide winkelvoorzieningen. In de nabijheid van de Jordaan, het Westerpark en het NS station Sloterdijk.Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de ring A10 en is ook met het openbaar vervoer prima te bereiken.

INDELING
Entree, hal, ruime woonkamer aan de voorzijde met toegang tot een balkon op het Westen. De woonkamer heeft een prachtig uitzicht over het plein, doordat er geen directe bebouwing aan de voorzijde is geeft het de woonkamer een vrij uitzicht aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel, het toilet is apart. Keuken en ruime slaapkamer aan de achterzijde beide met toegang tot het balkon op het Oosten. De keuken is eveneens in 2012 geplaatst. Daarnaast nog een kleine tweede slaap- of studeerkamer met openslaande deuren naar het balkon.

Door de gehele woning ligt een houten lamel pakket vloer, wat de woning een luxe uitstraling geeft. Kortom een heerlijk appartement welke u zo kan betrekken.

BIJZONDERHEDEN
- 2 Bergingen
- Actieve VvE, servicekosten € 110,-- per maand;
- Erfpacht € 803,69 per jaar (fiscaal aftrekbaar)
- Vrij uitzicht voorzijde
- Dubbel balkon
- Parkeervergunning direct te verkrijgen
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1939

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
56 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Erasmuspark

De Erasmusparkbuurt ligt tussen de Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat, Mercatorstraat, Hoofdweg en Bos en Lommerweg. De buurt dankt zijn naam aan het Erasmuspark in het midden van de buurt en wordt ook wel omschreven als de ‘beste buurt van Bos en Lommer’. Alles wat de bewoners nodig hebben, is aanwezig: cultuur en horeca in onder andere Podium Mozaïek, een speeltuin op het Wachterliedplantsoen, onderwijs- en sociale voorzieningen in de Tijl Uilenspiegelstraat, en sport en recreatie in het Erasmuspark en het Joos Banckersplantsoen.

Kaart Heer Halewijnstraat 17 II 1055SR Amsterdam, Erasmusparkbuurt West

naar Heer Halewijnstraat 17 II 1055SR Amsterdam, Erasmusparkbuurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand